Sayfa 772/1527 İlkİlk ... 2726727227627707717727737747828228721272 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. birde çookkkk fazla indikatör çalıştırmaya gerek yok( gerçi tarz meselesidir herkese saygı duyarım ama ben kullandıklarım...
    1 bolinger bandı..... ana kaynaktır çok fazla şişti ise kork mutlaka düzeltme vardır...
    2 macd .....240 dak ve günlükte ki dönüşler çookkk şey anlatır...sabırla ve dikkatli bir şekilde günlük macd ile 180 -120 yide devamlı takip etmek lazım..bunu da bolinger bandı ile destek ve direnç yerlerini harmanlamak lazım...
    3..rsi... kağıdın hızını ölçer....benim için daha çok şu önemi vardır..(grafikte atacam...)
    4.mfi para grişi ve çıkışı yani dükkanı bugün kapattığımızda ama Mehmet ama ali ama hüseyin sonuçta brileri almış demektir ..alıyorlarsa topluyorlar demektir.... birde fibo gerisine dönüp bakmam çünkü fibo da level atlattıktan sonra nereye gidebileceği kestirmeye çalışıyorsun...

işte petkim örneği mesela...

2. syglar....

3.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku

ayın 2 sinden beri buradayım bir tek kişi alcatel demedi ya...alın size kağıt...bu kağıt cuma günü 6,83 üzeri kapanış yaparsa ve 6,43 ...kırılmaz ise ( düzelteme yapcacktır...) 6,43 stop ile uygun yerden deneyin hedefi 8,33 deli para dimi...ama bodoslama sakın girmeyin ve stop mutlaka çalışsın en az kozaa kadar tehlikeli spekler var kesin...demedi demeyin....

6,19 da çizilmiş ve hem de haftalık trend desteğinden tepmiş denmiş
     Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    ALCTL
    HAFTALIK TREND DESTEĞİNDEN TEPMİŞ

4.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    birde çookkkk fazla indikatör çalıştırmaya gerek yok( gerçi tarz meselesidir herkese saygı duyarım ama ben kullandıklarım...
    1 bolinger bandı..... Ana kaynaktır çok fazla şişti ise kork mutlaka düzeltme vardır...
    2 macd .....240 dak ve günlükte ki dönüşler çookkk şey anlatır...sabırla ve dikkatli bir şekilde günlük macd ile 180 -120 yide devamlı takip etmek lazım..bunu da bolinger bandı ile destek ve direnç yerlerini harmanlamak lazım... bence macd 60 dk çok önem arz eder. şöyleki 60 dk sonda olup olmadığını anlamanın en temel yolu da macd dirsek açıdır. Bu açı oluştu ise hangi hisse olursa olsun geriye yönelik inceleyiniz traderın sağ koludur bu dirsek açı. Günlük macd trader tarzınız varsa hocam geç kalırsınız nacizane.
    3...........
    4.................
    ben böyle bakıyorum belki faydası olur macd olayına

5. KOZAA özelinde diyeceklerim şudur
    ****5,82 altında kapanış gelmemesi güzel..
    ****Bugün 6 tepkisi sonra da 6,09 tepkisi gelebilir
    **** Dikkat ettiniz mi ama çok fazla kimse yorum yapmadı gibi gördüğüm kadarıyla şu olaya.. Şimdi kademelerdeki ve satışlardaki lot miktarının kalınlığı arttı. Bunu ben artık yabancıdaki azalan lotları gören YERLİLER VER ALIYIM DİYOR... yerli yabancı savaşı var tahtada..
    *******Yerlinin eline kalmak bence olumsuz yerli tıpkı gedik dün daha önce topkladığı malları 2 milyon lotu tamamen boşalttı. yerli böyle bakar 10 kademe yukardan malı boşaltır.
    5,82 altında kapanışlarda 5,50 çok önemli 500 günlük destek.. Dün yabancı satışta çok görülmedi artı kapanış bundan geldi
    iyi seanslar

Güzel bilgilendirmeler notlarımı alıyorum.. deniz hocam dün yatas paylastım.. sonra 5.19 görmüş ne dersin ??

7.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Güzel bilgilendirmeler notlarımı alıyorum.. deniz hocam dün yatas paylastım.. sonra 5.19 görmüş ne dersin ??
    bu akşam sorularınız doğrultusunda grafikler atarım gece 10 da başlarız kısmetse.
    thy için cok soru geliyor thy da 15,20 altında 13,50 haftalık da 11 tl süper destek(en iyi alım yeri 1. nokta için burası ya da 15,20 üzerinde kalıcılık ararım)

8.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    birde çookkkk fazla indikatör çalıştırmaya gerek yok( gerçi tarz meselesidir herkese saygı duyarım ama ben kullandıklarım...
    1 bolinger bandı..... ana kaynaktır çok fazla şişti ise kork mutlaka düzeltme vardır...
    2 macd .....240 dak ve günlükte ki dönüşler çookkk şey anlatır...sabırla ve dikkatli bir şekilde günlük macd ile 180 -120 yide devamlı takip etmek lazım..bunu da bolinger bandı ile destek ve direnç yerlerini harmanlamak lazım...
    3..rsi... kağıdın hızını ölçer....benim için daha çok şu önemi vardır..(grafikte atacam...)
    4.mfi para grişi ve çıkışı yani dükkanı bugün kapattığımızda ama Mehmet ama ali ama hüseyin sonuçta brileri almış demektir ..alıyorlarsa topluyorlar demektir.... birde fibo gerisine dönüp bakmam çünkü fibo da level atlattıktan sonra nereye gidebileceği kestirmeye çalışıyorsun...

işte petkim örneği mesela...
    Bolinger bandında periyodu ve standart sapmayı kaçtayı kullanıyorsunuz

Sayfa 772/1527 İlkİlk ... 2726727227627707717727737747828228721272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •