Sayfa 772/1000 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Feenr Ol kampanyamıza her Fenerlinin karınca kararınca katılmasını bekliyorum
    bir halt olacağı yok.

*tüsiad başkanı kaslowski: Döviz borçları için çözüm üretilmeli-bloomberg ht

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

tüsiad başkanı kaslowski: Döviz borçları için çözüm üretilmeli

adında Türkiye olan kurumun başındaki adam döviz borçlarınna çözüm istiyor kara komedi
    Türkiye yazan kurumun başındaki adamın ismi Türk değil (dışladığımdan değil belki bir çok Türkten daha da Türk gibi hissediyordur) yani bizim Türk işadamalrı başlarına Türk soylu birini bulamamışlar
    yetmemiş
    Tür k iş adamları memlekette dolarla borçlanmışlar (uyanıklar ya dolar hep sabit kalacak hep kar edecekler)
    yetmemiş Türk asıllı olmayan bi adam Türk iş adamalrı adına Türki,yede ki işlerinden dolayı yabancı para ile borçlanan Türklerin borçlarına çözüm istiyor

biraz dolambaçlı oldu ama durum bundan ibaret
    bir halt olacağı yok.

4. Günaydınlar

5. YarıBalina evrimini bitiremeden enselenmiş.!..
    Haydin bakalım Ateyizler, şimdi ne yapacaksınız..

Peru'da 43 milyon yıl öncesine ait dört bacaklı, ayakları perdeli ve toynaklı balina fosili bulundu.
    BBC Türkçe'nin haberine göre, Paleontologlar, deniz memelisinin bedeninin dört metre uzunluğunda olduğuna ve bacaklarıyla hem yüzüp hem de karada yürüyebildiğine inanıyor.
    https://odatv.com/dort-bacakli-balin...-05041950.html

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Kırklareli merkezde oyların yeniden sayılmasına karar verdi / NTV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Arkadaşlar,haber sitelerinde,haberin altındaki yorum köşeleri var,fakat son iki haftadır hiç yorum göremiyorum,bilgisi olan var mı acaba?

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Feenr Ol kampanyamıza her Fenerlinin karınca kararınca katılmasını bekliyorum
    Aziz basganimi sırtından bıçakladınız, Feneyime 10 ayda mendil actırdınız!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 772/1000 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •