Sayfa 772/1011 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Viop XLVI

1. günlük aldığım .yoncadan stop (zarar) çıktım .. . .
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence yıl sonu hisse bakiyesi bırakmak istemeyenler satıyor, maliye inceleme vs yapar diye olabilir, maliyeciler dönem sonu varlık bakiyesi belirli bir tutarı aşanları inceleyelim diyorlardır. Geçen haber vardı yeni müfettiş vs almış maliye, merkezi sistem inceleyeceğiz diyorlardı.

Benzer bir haber de var.
    https://www.ntv.com.tr/ntvpara/vergi...3ECzfabmrvGoZw
    Ya bisiklet git ya

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bir kulis bilgisi ....altılı masa dağılmak üzere ......özellikle Akşener ___Kılıçtaoğlu arasında sert tartışmalar olduğu söyleniyor......Bu kime yarar.....?
    Bence masa dağılmış gösterip en az 4 koldan muhalefet yapıp 2.tura bırakacaklar sonra birlikte ilk turda ikinci olan aday desteklenecek.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Yüzde 901932013 yükselmiş hisseleri ver tabanlara artık yaaa..

Başlasın buradan taban serileri..

2.5-3 eksi ler ile bizi mi korkutacan ...

peahh..

EREGL de tabana alış yazdım..

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben saa geçen gün dedim tüple takas edelim diye, bak tüp düşmedi seninki yüzde 4 e yakın düştü, yazık değilmi bi günde yüzde 4 zarar, daş atıpta kolunda mı yorulmadı
    yok abi tövbe bundan sonra kagıt alırken patronuna bakcam bir daha asla yanasmam

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Eregli bugün diri.....sıçramaya hazırım diyor.....elimizden aldılar ama ...aşagı da gelmedi.....majör hissesi bugün bana göre ereğli.....
    Yaw bu Ereğli'de ne varde bugün guzellemeler yapılıyor ne diri durması Maden buldularda 30 liradan 40 liraya aldılar yoksa sümük gibi yapışmıştı 30liraya.

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Üç ayda aynı yerde duran şeyde bir hareket var ise ısınma sayılır benim de gözümde.

Soğudumu diyelim.
    yazdı arkadaş zaten, ileri vadeli dolar kontratlarında hareket var diye, ordan anlamış ısındığını

baktım pazartesi- salı açık poz değişimlerine, totalde poz artışı yok, tersine azalma var- aps, sadece aralık vade kapanıp, ocak ve biraz şubat vadeyeb taşıma olmuş, ama toplam apd azalmış.. bugünküne bakarız, yeni bir pozisyon açma iştahı var mı diye.. uzak vadelerde derinlik olmadığı için, çok sığ olduğu için, ara ara acaip fiyatlar görülebilir, o ekstrem fiyatların pek bi önemi yok

8. TUPRS 500 KCHOL+ da..
    Yüzde 1000214213 yapmış SASA artıda..
    Bu nasıl çöküş..
    Agam bizimle eğlenir..

Sayfa 772/1011 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz