BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Şeytan bunları görse valla karşılarında secde eder
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Avcılar ve Beşiktaş belediyelerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Şortların agırlıgına ğöre, haftayı pozitif kapatabilir, hatta 15 Eylül'e kadar tutar, şortlarda büyük değişim, çok beklenti oluşursa,eminim nolucagını tahmin ediyorsunuzdur
TÜİK: Tüketici fiyatları Ağustos'ta aylık %2,04 (Beklenti %1,80, Önceki %2,06)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ağustos'ta aylık enflasyon yüzde 2,04 oldu http://bb.ht/08Jz1N
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Saat 10:01:56 itibarıyla BIST100'de meydana gelen 2% değişim sebebiyle Pay Piyasasında açığa satış yapılabilen işlem sıralarında açığa satış işlemlerinde seans sonuna kadar yukarı adım kuralı uygulanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri