Sayfa 773/809 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Havacılık hisseleri gitti seyretti
    Sanayi hisseleri gitti seyrediyor
    Birine ayak uydur artık

2. Bazi hisselerin ayri bir hareket donemi vardir. Bilancolar ne kadar iyide gelseler yine olumlu karsilik vermezler.
    Kordsa borsamizin en iyi yatirim hisselerinden biridir.

2023 yilinda bu guzelligi hep birlikte yasayacagiz. evvel Allah.... Hak ettigi yere gelmesine cok bir zaman kalmadi.... Tabi Korsa dan Sasa gibi mantik disi bir yukselisde beklemeyelim. Sasa ayri bir istisnadir.

2023 yilinda;
    Sasa : out
    Kordsa : in

Benim kordsa inancım tam.
    Arkamızda patron veya sosyal medya desteği yok.
    Ama güneşli günler göreceğiz inşallah.
    Fiyat hareketleri bizi yıldıramaz

4. Yatırım Finansman hedef fiyatı 95 TL'ye yükseltmiş.

Enflasyona oranla, olması gereken fiyat ile hisse fiyatı arasındaki fark giderek açılıyor.. Endekse verdiği tepki altı boş hissi uyandırıyor bende.. Öyle çok hesap kitap yapmaya gerek yok. Cüsse olarak dev, heybetli ama sokak ağızıya kalıbının adamı değil.. Uçsun kaçsın demiyorum yanlış anlamayın en azından tutunabilmesi gerek.. Yanlış mı düşünüyorum acaba..

Robot Süpürgemden hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
    'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'

Alıntı Originally Posted by Hancı17 Yazıyı Oku
    Enflasyona oranla, olması gereken fiyat ile hisse fiyatı arasındaki fark giderek açılıyor.. Endekse verdiği tepki altı boş hissi uyandırıyor bende.. Öyle çok hesap kitap yapmaya gerek yok. Cüsse olarak dev, heybetli ama sokak ağızıya kalıbının adamı değil.. Uçsun kaçsın demiyorum yanlış anlamayın en azından tutunabilmesi gerek.. Yanlış mı düşünüyorum acaba..

Robot Süpürgemden hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Herkes sizin gibi düşünüyor, hep isyan ettiğimiz nokta da bu.
    Bir kaç yüzbin dolarlık ihale aldıkları veya sözleşme imzaladıkları için tavandan aman alamayan şirketler var.
    Kords'un yatırımlarına bakarsak o atılan caf caf'lı kaplar, kordsa yatırımları için ciklet parası.
    Ama piyasanın gözü yok işte.
    Lot sayısı az değil, patron yok veya hisseyi iteklemiyor veya şu an buna ihtiyacı yok, sosyal medya gazcıları yok vs. vs. uzar gider. Kordsa hep ederinin altında fiyatlandı bence. Son 5 yıllık gözlemim bu.
    Fk'ların arşa çıktığı bu dönemde bu fiyatın en az iki katı olmamız, hatta daha da yukarıları gerekliydi ki olmadı.
    Ama şu var şirket iyi bilançolar getirdikçe ve yatırımlara devam ettiği müddetçe piyasa er geç farkına varacaktır.
    Ki uzun dönem performansı aslında hissenin fena değil.
    Ama benim bu hisseden uçuk kaçık beklentilerim yok, hiç spekülatif hareketler de sergilememiş bistin neredeyse en eski hissesi.
    Bu açıdan hissenin yatırımcı profili farklı.
    Dört hissem var evladiyelik para geçtikçe alırım.
    Tekkeyi bekleyen çorbayı içer
    Saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by tosunpasa Yazıyı Oku
    Herkes sizin gibi düşünüyor, hep isyan ettiğimiz nokta da bu.
    Bir kaç yüzbin dolarlık ihale aldıkları veya sözleşme imzaladıkları için tavandan aman alamayan şirketler var.
    Kords'un yatırımlarına bakarsak o atılan caf caf'lı kaplar, kordsa yatırımları için ciklet parası.
    Ama piyasanın gözü yok işte.
    Lot sayısı az değil, patron yok veya hisseyi iteklemiyor veya şu an buna ihtiyacı yok, sosyal medya gazcıları yok vs. vs. uzar gider. Kordsa hep ederinin altında fiyatlandı bence. Son 5 yıllık gözlemim bu.
    Fk'ların arşa çıktığı bu dönemde bu fiyatın en az iki katı olmamız, hatta daha da yukarıları gerekliydi ki olmadı.
    Ama şu var şirket iyi bilançolar getirdikçe ve yatırımlara devam ettiği müddetçe piyasa er geç farkına varacaktır.
    Ki uzun dönem performansı aslında hissenin fena değil.
    Ama benim bu hisseden uçuk kaçık beklentilerim yok, hiç spekülatif hareketler de sergilememiş bistin neredeyse en eski hissesi.
    Bu açıdan hissenin yatırımcı profili farklı.
    Dört hissem var evladiyelik para geçtikçe alırım.
    Tekkeyi bekleyen çorbayı içer
    Saygılar.
    Dediklerinizin çoğuna katılıyorum. Bununla birlikte "lot sayısı az değil" ifadesi doğru değil bence. Kordsa'nın dolaşımdaki lot sayısı 55 milyon civarı. Yani örneğin Hektaş'ın 20'de 1'i, Sasa'nın 10'da 1'i kadar .

8. bu hissenin sayfasını şu an 8 kişi okuyor, hektaşa girin bakın, 130 kişi şu an sayfada...
    bu bile hisseye olan ilgi hakkında size bir şeyler söyleyecektir.

bloomberg'in maaşlı çalışanlarından daha çok bloomberg'e çıkan CEO'lar var bu borsada. adamlar ihaleden birinci firma çıkıyor, kap atıyor ama ihale henüz sonuçlanmamış. belki ihaleyi birinci firmaya vermeyecekler. yine de sallıyor KAP'ı...

demem o ki, bazı firmalar borsaya koteler ama borsayı bir amaç olarak görmüyorlar, kendi faaliyetlerine odaklanıyorlar. karlılık, yatırım vs konularına zaman harcıyorlar. bazıları da hisselerine sürekli aktif olarak müdahale ediyorlar, fiyatı belirliyorlar. işlerinin bir parçası haline getiriyorlar.

ben ikisinin ortasının doğru olduğunu düşünüyorum. tamam, hisse fiyatı şirketin birinci önceliği olmasın ama şirkete yatırım yapanları da mağdur etmesin. şirketi sürekli olarak gerçekçi değerinde tutsun, başıboş bırakmasın. çok basit değerleme tekniklerinden çok uzakta tutmasın.

kordsa'nın piyasa değeri 700 milyon dolarken, ismini zikretmek istemediğim bir firma 22 milyar dolara çıktı bu borsada. bakın ikisinin operasyonuna, karşılaştırın. dünya üzerindeki ayak izlerini karşılaştırın. ne bileyim, her şeylerini karşılaştırın.

kordsa'yı 700 milyon dolara kurabilir misiniz sıfırdan? veya sabancıya gidip "bana kordsa'yı 700 milyon dolara satsana." deseniz ne cevap alırsınız acaba?

Sayfa 773/809 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •