Sayfa 773/1023 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. İçinde Avrupalıların da olduğu bazı ekonomistler TL'deki devalüasyon ataletinin Avrupa bankalarının Türkiye'deki yatırımlarından dolayı (riskleri 220 milyar Euro olarak hesaplanıyor) Euro/dolar paritesini dahi etkileyebilecek bir boyuta ulaştığını iddia ediyorlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Financial Times, Washington’ın Ankara’ya, İzmir’de ev hapsinde bulunan papaz Andrew Brunson’ın serbest bırakılması için çarşambaya kadar süre verdiği iddiasında bulundu.
    https://sarizeybekhaber.com.tr/finan...-tan-sok-iddia

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla kumar işini borsada hallediyorum.Reel dünyada benim aklımın yattığı en mantıklı yatırım gram altın.Onsda da bir dalga gelecek, gelecek yıl orda bir fırsat var bence.Onsun bu 1200 dolar değeri palavra.O da gelecek yıl şekil yaparsa bizim dolar trendi zaten belli gram altında çok ama çok artış bekliyorum ben.Dolar satma zamanı, cari açık sıfırlanır,cari fazla vermeye başlanır ,ancak o zaman düşünülür benim aklıma göre.Yoksa daha yiyeceğimiz çok dayak var.
    Bu biraz bizdeki ekonomi profesörünün ! faiz enflasyona neden olur söylemine benzemiş. Bilinen klasik teorem Dolar çıkıyorsa demek ki orada bir faiz var ALTIN da ise faiz falan yok o halde Dolar çıktığında altın düşer. Derseniz ki Dolar batacak omu bilemem tabi ama ben bu şartlarda altın alacağıma Dolar tutmayı tercih ederim. Bol kazançlar

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İçinde Avrupalıların da olduğu bazı ekonomistler TL'deki devalüasyon ataletinin Avrupa bankalarının Türkiye'deki yatırımlarından dolayı (riskleri 220 milyar Euro olarak hesaplanıyor) Euro/dolar paritesini dahi etkileyebilecek bir boyuta ulaştığını iddia ediyorlar.
    Başta Ykb ortağı Unicredit İtalyan bankası zaten batık dragi sayesinde ayakta.!!
    Trump ab yide çökertecek.!!
    Dedesinin intikamını alacak.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İçinde Avrupalıların da olduğu bazı ekonomistler TL'deki devalüasyon ataletinin Avrupa bankalarının Türkiye'deki yatırımlarından dolayı (riskleri 220 milyar Euro olarak hesaplanıyor) Euro/dolar paritesini dahi etkileyebilecek bir boyuta ulaştığını iddia ediyorlar.
    Hal böyleyken Türkiyede bankalar daşşş! gibi öylemi !....

Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Ne haber var acaba?

Haber alan var mı arkadaşlar?
    BOSPOROS, umutabi?
    Dün bu saatlerde 5.38 idi şimdi düştü diyorsunuz an itibariyle 5.89. Buna düşme diyorsanız umutabi`nin niye düştüğünden haberi yok.

7. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu biraz bizdeki ekonomi profesörünün ! faiz enflasyona neden olur söylemine benzemiş. Bilinen klasik teorem Dolar çıkıyorsa demek ki orada bir faiz var ALTIN da ise faiz falan yok o halde Dolar çıktığında altın düşer. Derseniz ki Dolar batacak omu bilemem tabi ama ben bu şartlarda altın alacağıma Dolar tutmayı tercih ederim. Bol kazançlar
    Ben farklı düşünüyorum.Olağanüstü zamanlara giriyoruz hem ons artacak hem dolar tl artacak .O yüzden gram diye düşünüyorum.

Sayfa 773/1023 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •