Sayfa 772/1023 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by macargil Yazıyı Oku
    6 dan satış verilir mi? Ne dersiniz? Belki açıklamalardan sonra 5.5 a düşer
    Mesela bu parayla bono mu alacaksın, gram altın mı veya borsada hisse mi? Bu tip sorular sizin oldukça kararsız olduğunuzu gösteriyor...Kararın doğru olup olmadığını elindekinin bir kısmını satışa koyarak tecrübe edersin....Bu tip satış metodu para piyasalarında almış olduğun kararların sana aşırı zarar veya fayda vermesine engel olur... Kademeli alış- satış metodu oldukça yaygın bir işlem tarzıdır.....

Kumarbaz olsam buradan Dolar satarım belki dağ fare doğurur DAMAT konuşur Dolar 5.50 lere gelir abad olurum yada kayın peder onların Doları varsa bizimde allahımız var der beter olurum. Ben TEK Cent sokmam bu sisteme ama zaten benim Centler sistemde diyen de hareket yapar ya abad olur yada beter.

Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    6.45 dolaylarında daha fazla bir makas vardı.
    Ayrıca, bu 10 kuruşluk makas gece tarifesi. Gündüz 4-7 kuruş oluyordu...
    bu gece tarifesi değil
    evet her ani yükselişte makası çok açık tutuyorlar ama şimdi 12.00 itibariyle durum bu..
    AL SAT TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by lukas Yazıyı Oku
    bu gece tarifesi değil
    evet her ani yükselişte makası çok açık tutuyorlar ama şimdi 12.00 itibariyle durum bu..
    Gece tarifesi derken, mesai dışında uygulanan demek istedim hocam. Net 10 kuruş fark vardı. Şu an aynı fark mesai saati içinde.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Kumarbaz olsam buradan Dolar satarım belki dağ fare doğurur DAMAT konuşur Dolar 5.50 lere gelir abad olurum yada kayın peder onların Doları varsa bizimde allahımız var der beter olurum. Ben TEK Cent sokmam bu sisteme ama zaten benim Centler sistemde diyen de hareket yapar ya abad olur yada beter.
    Valla kumar işini borsada hallediyorum.Reel dünyada benim aklımın yattığı en mantıklı yatırım gram altın.Onsda da bir dalga gelecek, gelecek yıl orda bir fırsat var bence.Onsun bu 1200 dolar değeri palavra.O da gelecek yıl şekil yaparsa bizim dolar trendi zaten belli gram altında çok ama çok artış bekliyorum ben.Dolar satma zamanı, cari açık sıfırlanır,cari fazla vermeye başlanır ,ancak o zaman düşünülür benim aklıma göre.Yoksa daha yiyeceğimiz çok dayak var.

Damat ne diyecek,denecek laf yok,olay belli.Gidişat belli,uzun süre olayımız nostalji,1990 lı yılları gençler de yaşayacak fena mı )))))))

7. bir anda düştü
    5.85

Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    bir anda düştü
    5.85
    Ne haber var acaba?

Haber alan var mı arkadaşlar?
    BOSPOROS, umutabi?

Sayfa 772/1023 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları