Sayfa 773/996 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    bist + olsa ne farkediyor üstat, bizim fonlar yine eksi yazıyor
    Üstadım arabayı park etmek lazım bazen.
    EİB, ACC şu an iyiler gibi.
    ACC'yi hiç sevmem ama iyi idare etti.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Aynen kalkmadı basımı durduruldu
    İşlem yapmıyorlar 500 lük banknota

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Altin fonunun mantigini cozemedim
    Altin yukselse de dusuyor
    Dusse de dusuyor

Şabanin dedigi gibi

Alla alla
    Alla alla
    mantığını çözemedik ama sanırım altın fonu işinin hiç te akıl kârı olmadığını anladık.

4.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Üstadım arabayı park etmek lazım bazen.
    EİB, ACC şu an iyiler gibi.
    ACC'yi hiç sevmem ama iyi idare etti.
    Nasıl tcd yi yükselişte tebrik ettiysek acc de tebriği hak ediyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    dostlar farkında mısınız? çoğumuz yıl başına kadar özellikle tcd'de ve tahvil faizlerindeki düşüşün de etkisiyle hemen hemen bütün fonlarda güzel kazandık. bu aşamada fonlar parladı, paramızı profosyoneller yönetiyorlar dedik falan. velhasıl hoş bir dönemi geride bıraktık. son aylarda şuna dikkat ediyorum, hep bir arayış, yeni duruma göre sıtrateji oluşturma çabaları, ama sonuçta hepimiz mutsuzuz. ne yapsak olmuyor, eurobond petrol, hatta altın fonları dahi . çoğunlukla hayal kırıklığı, umulmadık getiri ve götürüler içinde debelenip duruyoruz. aslında en iyisi ppf'ye park edip uzun süre kenara çekilmek ama negatif faizden dolayı azar azar da olsa piyyasa düzelir gibi olunca risk almaya devam ettiğimizden kafa ağrısı devam ediyor. şu ortamda altın alsan bir dert, hisse fonlar, düşüşteki anormallikleriyle bambaşka bir dert. resmen paran mı var derdin var olgusu yaşıyoruz.
    para piyasası fonlarıyla başlayıp bu günlere geldiğimiz süreçte bundan sonra bizi neler bekliyor? mevduat üzeri getiri hedefleyen gpg gibi fonların durumu da ortadayken ne olacak halimiz?
    Bu ortamlarda para kazanmak değil elimizdeki parayı eritmemek daha önemli hale geliyor maalesef.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadlar
    Yani
    Bankadan 30 k euro alsam
    Bankayi arayip bana 500 luk banknot seklinde ayarlayin gelip cekecem desem temin edebilirler mi ?
    hayır alamazsınız. arkadaşlar basımı yok demiş ancak açalım durumu; eldekiler hala kullanilabilir ancak bankadan 500 lük alma şansınız yok. Bankalar topluyor ve piyasaya verilmiyor.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Webster üstad yine bildi arkadaşlar.
    Altın öngörüsü tuttu.
    Biz ne yaptık seyrettik.
    Emmim tevetcuhunuz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
    şu an alayı kırmızı bloom da benjoya iyi çakıyorlar çaktırmadan 2008 gibi olursa piyasaya trilyon usd sürer bunlar.zaten .50 indirdiklerinden belli...

Sayfa 773/996 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •