Sayfa 773/1004 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Tanıyorum da...anlamadığım nasıl sermayeyi birilerine kaptırmadığın, yada kaptırdında farkında olmadığın...
    Olmaz komutan, üzülüyorum sana.

craps, pawnstar, svilengrad
    Üzülünülecek bi şey yok dostum, karnımı buradan doyurmuyorum, olursa olur olmazsa yapacak bi şey yok.:coo

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    7 ay /. 11 ay içinde ne yaptın yaptın, unutma...sonra başladığın noktada olamayacaksın.
    Sen devam et burnunun dikine.

.........................................

3. Bende ne biliyorsam artık.... 2 duble den sonra esip gürlüyorum, koskoca imam komutana...

hakuna matara....memento mori.

4. Aslında karı görünce satacağım diye karar veriyor %20 karla satmayacağım kağıt yoktur demiştim
    otkarda sarkyda %30'u yakaladığımda satmadım
    hep senin yatırımcı ol artık deyişlerin gözümün önüne geldi, İkisinde de çok kısa sürede gerçekleşti
    arka arkaya satmamam büyük yanlış.

5.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Bende ne biliyorsam artık.... 2 duble den sonra esip gürlüyorum, koskoca imam komutana...

kıvama geliyorsun yavaş yavaş şunu az zıkkımlansan olmuyor mu yazık bedenine.
    sende sigarayı çok içiyorsun ne olacak diyorsan
    ben dudak tiryakisiyim.

6. Neyse komutan, senin gibi adamlar her zaman gerek piyasaya....tahtadan tahtaya atlayan, son gelen bilancoya bakan, takas takip edip işlem yapan, piyasa ile inat yapan, gösterilmek isteni gören..vs.
    Yoksa olmaz ...
    Tahtalar herzaman senin gibi profil bekler unutma. Ve sakın batma.
    Çok sığ ve bizbizeyiz bistte...sadece cepler değişecek bı süre...Takii yeni bir hikayeye kadar.
    Bu noktadan sonra 190x binlere kadar hiçbir şey yapmayıp pozisyon koruyan, tahta gezenlerden fazla kazanacak.
    Tabii gücü ve kalbi dayanabilen.
    Çok kolay çok zor işimiz bundan sonra.

7.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Neyse komutan, senin gibi adamlar her zaman gerek piyasaya....tahtadan tahtaya atlayan, son gelen bilancoya bakan, takas takip edip işlem yapan, piyasa ile inat yapan, gösterilmek isteni gören..vs.
    Yoksa olmaz ...
    Tahtalar herzaman senin gibi profil bekler unutma. Ve sakın batma.
    Çok sığ ve bizbizeyiz bistte...sadece cepler değişecek bı süre...Takii yeni bir hikayeye kadar.
    Bu noktadan sonra 190x binlere kadar hiçbir şey yapmayıp pozisyon koruyan, tahta gezenlerden fazla kazanacak.
    Tabii gücü ve kalbi dayanabilen.
    Çok kolay çok zor işimiz bundan sonra.

Her kelimeni her söylemini hafızama mıh'la çakıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    kıvama geliyorsun yavaş yavaş şunu az zıkkımlansan olmuyor mu yazık bedenine.
    sende sigarayı çok içiyorsun ne olacak diyorsan
    ben dudak tiryakisiyim.
    Seviyorum alcohol ü, aynı piayasları sevdiğim gibi...
    Bırakamıyorum herikisinide....Şu olmalı , tüm piysalar çokmeli kapanmalı, tüm alcohol üretimi durmalı...yada bedenim ölmeli.. Kıyamet gibi bişey olmalı ...
    O zaman belki bırakırım...ne olacağını, sonunu bildiğim şeyi bırakamıyorum ,pislik bişey bu.
    Bilmemek daha iyi.

Sayfa 773/1004 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •