Sayfa 773/1003 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Yani inanılır gibi değil, bir bankanın bu kadar yardımcı olmaktan uzak olması hayret edilecek bir durum..
    Kub değişken döviz tarafında tek fon( muadili yok) ve her sene usdtry getirisini düzenli bir şekilde hatırı sayılır ölçüde geçebilen çok başarılı yönetilen bir fon yıllardır. Döviz bazlı sepetlerde gbc ile birlikte bence mutlaka olması gereken bir fon.
    Garanti'deki arkadaşlar markajı, baskıyı bırakmasın. ( müşteri hizmetlerine yazmayın, twitter, facebook , genele açık yerlerde yazın bence)
    Tefaş sistemi bu yüzden kuruldu, erişim kolaylığı için. Bu nasıl bir aymazlık, umursamazlık anlamıyorum. Hangi fon tefaşa açıksa onun alım kanalını açacaksın.
    Müşterisi değilim ama beni bile gerdi.
    Son düzenleme : hellistheothers; 04-02-2021 saat: 16:34.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Vakıf ile hic bir işlemimde sorun yaşamadım. Üstüne bir de başarılı sayılabilecek VK6 gibi iyi bir PPF ile nemalaniyor.

Büyük bankalar çok müşteri dostu değiller bana kalırsa hatta kamu bankaları bile geçti onları.

Onlar kaybeder cok da israr etmemek lazım

3.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Vakıf ile hic bir işlemimde sorun yaşamadım. Üstüne bir de başarılı sayılabilecek VK6 gibi iyi bir PPF ile nemalaniyor.

Büyük bankalar çok müşteri dostu değiller bana kalırsa hatta kamu bankaları bile geçti onları.

Ben ziraatteyim. Aman nazar değmesin, zerre sorun yaşamadım hiç bir aşamada.
    Sorun yaşarsam kimseyi bulamayacağımdan eminim gerçi ama , büyük özel bankalarda da bulunmuyor, olsun
    Son düzenleme : hellistheothers; 04-02-2021 saat: 17:08.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. Fonlarla hisseler aynı yerde olunca hesap karışıyor. Kendi PPF'si olan Fiba dışında iyi bir alternatif var mıdır? Bir de fonların günlük ve toplam kar-zarar durumunu vs. görmek istiyorum. Bankalarda bu işin düzgün listelendiği neresi var tavsiye edebileceğiniz?

OPH fonu yok dedim bankada kendi alabiliyor ancak ben alamıyorum, mail attım diyor. Aracı kurumda bir saatte yapılabilen işlemler bunlar. Aslında Burgan Yatırımdan memnunum ama likit fonu yok.

5.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Vakıf ile hic bir işlemimde sorun yaşamadım. Üstüne bir de başarılı sayılabilecek VK6 gibi iyi bir PPF ile nemalaniyor.

Buradaki yorumlardan sonra Garanti bankasındaki portföyümün neredeyse tamamını Vakıf'a taşımıştım. Bir sorun çıkmadan fon alım satım işlemleri yaptım. Ayrıca kar zarar ı da göstermesi çok iyi. Tek sıkıntısı bir sorun yaşanırsa konu hakkında bilgili bir personele ulaşmanın zorluğu. Ancak, bu sanırım bankaların büyük çoğunluğunda olan bir durum. Buradaki forumdaşlar sağolsun, bu tür sıkıntılarda en doğru açıklamayı yapıyorlar. Yorumlardan anladığım kadarıyla fon işlemlerinde Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası memnuniyet sağlayan kurumlar. Vakıfbank da hoşuma gitmeyen tek durum, sık işlem yapmıyor olsam da hisse işlem komisyonunun Garanti'den bile yüksek olması.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben ziraatteyim. Aman nazar değmesin, zerre sorun yaşamadım hiç bir aşamada.
    Sorun yaşarsam kimseyi bulamayacağımdan eminim gerçi ama , büyük özel bankalarda da bulunmuyor, olsun
    benimde maaş hesabım ziraatte ama işbank kullanıyorum. Bana işbank daha kullanışlı geldi talimat iptali yapılabiliyor. Ziraatte bu özellik yok. Aldın aldın sattın sattın.

7.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Vakıfbank da hoşuma gitmeyen tek durum, sık işlem yapmıyor olsam da hisse işlem komisyonunun Garanti'den bile yüksek olması.
    Garanti ne kadar komisyon alıyordu. Vakıf yatırım binde1 su an bende.

Bir banka için normal sanırım. Bende islem hacmi yuksek olmadığı için Hisse tarafında su an icin memnunum ama. Byf'ler için düşük komisyonlu bir aracı kuruma gecmek durumununda kalacağım sanırım.

8.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Buradaki yorumlardan sonra Garanti bankasındaki portföyümün neredeyse tamamını Vakıf'a taşımıştım. Bir sorun çıkmadan fon alım satım işlemleri yaptım. Ayrıca kar zarar ı da göstermesi çok iyi. Tek sıkıntısı bir sorun yaşanırsa konu hakkında bilgili bir personele ulaşmanın zorluğu. Ancak, bu sanırım bankaların büyük çoğunluğunda olan bir durum. Buradaki forumdaşlar sağolsun, bu tür sıkıntılarda en doğru açıklamayı yapıyorlar. Yorumlardan anladığım kadarıyla fon işlemlerinde Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası memnuniyet sağlayan kurumlar. Vakıfbank da hoşuma gitmeyen tek durum, sık işlem yapmıyor olsam da hisse işlem komisyonunun Garanti'den bile yüksek olması.
    İş Bankası'nda AOY'un ilk çıktığı gün "satışı yoktur" hatası dışında teknik sorun yaşamadım. Değerlendirebilirsiniz.

Sayfa 773/1003 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •