Konya’yı satıp Kadife mi aldın yoksa üstad 😀
Originally Posted by Fuat Soylu Konya’yı satıp Kadife mi aldın yoksa üstad 😀 Fuatim yapma sakin sen😀😀😀😀
ben zaten Konya & Bakkal’da kaldım üstad Kımıldayamam artık
Originally Posted by Fuat Soylu ben zaten Konya & Bakkal’da kaldım üstad Kımıldayamam artık İlk defa kafa kestim hesapladim bes tavan lazim dedim konya zor yapar ama itne yapabilir Kesip oraya soktum hazir dusmusken
Originally Posted by Webster İlk defa kafa kestim hesapladim bes tavan lazim dedim konya zor yapar ama itne yapabilir Kesip oraya soktum hazir dusmusken hayırlısı olsun üstad , bakalım ben de bakkal’da yapacaktım onu kadife daha 30’lardayken ama yapmadık elimize yapıştı Şimdi çok geciktik bu arada ben sizin kadar güvenmiyorum da kadifeye 😀😀 baksanıza patron satışlara başladı ivme kaybediyor hisse
Originally Posted by Fuat Soylu hayırlısı olsun üstad , bakalım ben de bakkal’da yapacaktım onu kadife daha 30’lardayken ama yapmadık elimize yapıştı Şimdi çok geciktik bu arada ben sizin kadar güvenmiyorum da kadifeye 😀😀 baksanıza patron satışlara başladı ivme kaybediyor hisse Fuatim fuatim fuatim Odabasililik yapma Tkuruyu gordunmu Burva Lokman Uzatma fuatim su odabasina uyma
Originally Posted by Fuat Soylu hadi beee Harunlu üstadım Satmadınız inşallah?? satmaz olurmuyum sattım üstadım sürünmeye devam
Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Emmi üstat hoş geldiniz ama çok özlettiniz.
Forum Rules
Yer İmleri