Sayfa 773/1002 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Bugun IPB can yakabilir
    Umarim cok eksi gelmez.
    Saygilar.

2.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    hocam din kur tapalım sana. sen neymişsin ya? 20 senede birkaç trilyon dolar yapmışsındır herhalde sürekli dipten alıp tepeden satarak?
    dipten dediysek en dipten değil herhalde yakın zamandan örnek vereyim 2020 nisanda 100 bini geçince aldım fonlarımı(dip 88bin) 2020 eylülde 110 bin olunca aldım dip galiba 96 bindi ve asla eski seviyenin üstünde bir gün bile tutmadım yani 125bin oldumu sattım çok karım olmadı ikisinde de %30 yapmışımdır ama 2000 lerin başındaki gibi batma noktasına da gelmedim tecrübe derler buna. hiçbir ders almayıp her koyduğu parayı batıranlardan bin kat iyiyim beğen beğenme: ) sen şansına güveniyorsan burdan dal tcd oph gmr..ben hayatta şanslı biri değilim sağlamcı olmak zorundayım. 1100 olmadan hiçbir kuvvet hsyf aldıramaz bana 10 yıllık bant hareketi açık ve bist dolar bazlı hareket etmez bu çıkış sahte bu benim fikrim. şirketler sudan ucuzmuş ucuz olacak tabi geri kalmış ülke ne bekliyorlar aklım almıyor. brezilya realide bizim en az yarımız değer kaybediyor bovespa niye 104 binde hala. onlar aptalmı?
    Son düzenleme : friendly_1980; 24-11-2021 saat: 09:25.

3.  Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Global olarak enflasyonun arttığı ortamda hep patlama yapmış olan Emtia (sedece altın gümüşü kastetmiyorum) ve Gıdaya yönelmek gerekiyor diye düşünüyorum. Portföylerdeki mutlaka bulunması lazım.
    Bu konuda hangi fonları seçmemiz doğru olur sayın Nida?

Gıda için GZL, emtia için TGE uygun olabilir mi ?

4.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    AHH serbest fon, TEFAS'ta işlem görmez. Zaten topu topu 14 kişiyiz fonun içerisinde ve biri de benim

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    fona ait detaylara nerden ulaştınız, tefaşta detay yok malum

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bugun IPB can yakabilir
    Umarim cok eksi gelmez.
    Saygilar.
    %11 ne gavurun oglu

6.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    %11 ne gavurun oglu
    Sabah ilk isim bu fona bakmak oluyor. Efsane eski gunlerine geri mi donuyor acaba diye dusunmedim degil. Viopta dolar kontratinda long olmuslar herhalde. Nasil gelir baska boyle bir getiri

Yarina -4 , -5 yapsa bile yinede iyi bence. Volatil oluyor ama piyasada boyle asiri atak,agresif bir fon yok diye biliyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Bu konuda hangi fonları seçmemiz doğru olur sayın Nida?

Gıda için GZL, emtia için TGE uygun olabilir mi ?
    Sayın Cakozgur,

Gıdada serbest fon alabiliyorsanız IJT var ve GZL'ye oranla 3 ayda %7 fazla getirisi var ancak alamıyorsanız şu anda tek opsiyon GZL.

Emtia için de TGE bence uygun. GZE'ye oranla 3 ayda %5 fazla getirisi var.

8. Pazartesi 3 kişiye 12 den önce işbankasından fon alım talimatları vermiştim.Şu ana kadar birine hiçbir fon gelmemiş.Birine 10 fonun 6sı diğerine 10 fonun 8i gelmiş.Gelen fonlar arasındada farklar var.Birine gelmeyen xx fonu diğerine gelmiş.diğerine gelmeyen y fonu ona gelmiş.İlk kez başıma geliyor.Tefas sisteminde problem mi oldu acaba.Bu konuda düşüncesi olan var mı acaba

Sayfa 773/1002 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •