Mal falan toplayan yok. Adamların elinde en büyük mal var s.s daha ne yapsınlar.
Mal falan toplayan yok. Adamların elinde en büyük mal var s.s daha ne yapsınlar.
Aralarında problem varsa da fiyatı baskılamak için bunu kullandıkları çok açık. Otellerin gelirlerini şirket dışına çıkarmak bunlarda sistem olmuş. Bu haberi verirken kundu nun gelirlerinin SS tarafından dışa aktarıldığını açık etmekten korkmamışlar. O zaman bu şekilde dışa aktarılıyorsa şu anda ne şekilde dışa aktarılıyor. Bunu da verselerdi keşke. SPK ya şikayet edebileceğimiz malzeme olurdu bize. Ah ZT ah Tahtacının kankası yardımcın istedi diye şirketi batıracak bilgileri açıkladığının farkında değilsin. İnşallah biraz daha bu şekilde haberlere devam edersinde bizde SPK ya paslarız. Bakalım o zaman tahtacının kankası yardımcın operasyona başlamadan SPK nın tokadını yeyince ne yapacak.
Sn. AB06SS Sizin şirket içinden bilgi kanallarınız kuvvetli. Bir baktırsanıza. SS ve ET ile ZT arasında gidip gelen bu ihtarnamelerde işimize yarayacak birşeyler çıkmazmı. Otellerin gelirlere nerelere uçuyor. Bir görelim. SPK ya pas edelim. ZT verdiği bu haberden pişman olsun. Tahtacının kankası yardımcısı ona ne oyunlar oynuyor görsün.
Sayın gobel tespitler doğru ama bana sorsalar derimki. Eyy ZT yk.ndaki yardımcının kankasından başka tahtacımı bulamadın. Bu Genel kurula katılanların ifadesiyle Sen demedinmi başta bu küçük yatırımcılara derdinizi sorunlarınızı halledecem şu zamana kadar. Bana gelen demişsin ama halledemedin bak bende stratejik hatanı söylüyorum. Bu tahtacı küçük yatırımcının derdini çözmez çözemez. Şöyle der. Hisseyi belli yerlere getirsem ondan sonra satarmıyım satamazmıyımın derdinde. Bu davranışıda çok bencilce. Zaten o yüzden diyorum ya bu küçük yatırımcının liderlerinden gelen çözümlere niye kulak tıkarsın görmezden gelirsin. Yardımcının kankasına tahtalatöre sen tabi değil onlar size tabi olsun. Patron olan sizsiniz unutmayın. Birde diğer taraflarda yazılanları okuyunca insanın midesi bulanıyor. Dahada üçkağıt nereye kadar. Siz siz olun fesihcilerin davasini küçümsemeyin yol yakınken aklınızı kullanın ama yine üçkağıt peşinde olmadan masaya çağırın derim. Bunlar beni bağlayan fikirler ister uygularsınız ister uygulamazsınız.
Bende baktım şimdi de öbür köy iyi karışmış gerçekten. Yesinler birbirlerini beter olsunlar. Kim yatırımcıyı sattıysa kendine çıkar elde ettiyse allah belasını versin. Yalnız Bu Lefter bana çok oynak geldi. Eski YK üyesi Şanlı Baş ın ismini vermek istememiş. Kayıtlara girmesin diye ingilizce yazmış. Nedeo yu da Nedeyo diye yazmış. Ah be kardeşim bu kadar çok açık vermesene. Tamam Şanlı senin kanka grubunda, öbür şirketinin avukatı. İsmini tam kullanmak istemiyorsun ama bak buda seni açık ediyor yapma böyle))
Ha bide sorarlar madem Şanlı yı bu kadar seviyorsun. YK dan ayağını niye kaydırdın.
Yakınlarda güya spk ve yatırımcıya şirin görünmek yada algı yapmak adına bir kaç gün önce malum bir haber sitesine BG'e yaptırılan haberinde kim için kim tarafından yapıldığına dairde bulunması adına bir hazırlık varmış.Aslında haber ne için yaptırılmış. Zamanında bu sitenin yazarlarından Orhan P. nın susturulma görevi SS tarafından birilerine verilmişmi. Eğer bu verilebiliyosa ve o saatten sonra bu yazar yazmıyorsa haberi yaptıranda aynı kişi olabilirmi. Aklımızda deli sorular. Uyanık olun yatırımcılar. Bu şirket bu deveyi kervan ya YA GÜDECEK YADA BU BİSTİ TERKEDECEK. Iyiki iduz ve frecell beyler birliğin bozulmasina mani oldular.
Yatırımcıların içine yerleştirdikleri adamları ile grubu bölerek yatırımcının direncini kırabileceklerini zannediyorlar. Ama yemezler. Yatırımcı bunlara öyle bir tokat atacak ki nereden geldiklerini şaşıracaklar. ZT ile SS arasında gidip gelen ihtarnameler çocuk oyuncağı kalacak. Bu ihtarnamelerde adı geçtiği için 3,5 atan YK üyeleri kaçacak delik arayacak. Bende lefter gibi yazayım ayıp olmasın Shanli Bash istifa ederek kurtulduğunu sanıyor ama AMG başta olmak üzere hepsi zan altında. Yapılan bütün usulsüzlükler ortaya çıkacak. Bakalım o zaman ne yapacaklar. AMG tahtacıya aktarılan hisseler satılınca komisyondan köşe olacağını zannediyor(Ha tabi kankası avukat sözünü tutarsa) SPK hepsinin acısını çıkartacak. Bekleyin bakalım KY daha neler yapacak.
Yer İmleri