2016 yılından bu yana bu hisseyi takip ederim ve portföyümde bulundururum. 2016'nın sonları ve 2017 yılının başlarında da hissede büyük bir baskı oluşturulmuştu. 4-5 liralardan 15 liralara gitti daha sonra tekrar 5-6 liralara düşürdüler. sonraki yıllarda nerelere gitti söylemeyeyim orasını, eskiler daha iyi bilir. Tabi o zamanlar sasa bu kadar büyüme odaklı değildi, yatırımlardan ve şirketin büyüme potansiyelinden henüz pek konuşulmuyordu.
Ama bu sefer ki baskı çok daha büyük. Hissede 1 yıldır süren büyük bir operasyon çekiliyor. Belki bir süre daha bu baskı böyle devam edecek. O yüzden hissenin fiyatı ile ilgilenmiyorum. Sasa'nın son 3 çeyreklik bilanço verileri kötü geldi. Olası iyi gelebilecek yıllık bilanço ile bu baskı belki kalkar diye umut ediyorum. Ama 2024'ün 2 nci ve 3 ncü çeyrek bilançosu bana göre muhteşem olacak. Çünkü mayıs haziran aylarından itibaren üretim ve ihracatında patlama bekliyorum. Bu düşüncelerim kısa vadeli hareket eden arkadaşlara hitap etmiyor, biliyorum. Ama yatırımın sabır işi olduğunu bilmek gerekir. Saygılarımla
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer İmleri