Sayfa 775/899 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Rekabetin Korunması Hakkında Kanunda değişiklik teklifi TBMM Sanayi Komisyonunda

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Rekabetin Korunması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda başlandı.

Komisyon, AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş başkanlığında toplandı.

Elitaş, toplantı başlangıcında yaptığı kısa konuşmada TBMM'nin, 1,5 aylık aranın ardından çalışmalarına başladığını, ilk komisyon toplantısını da yaptıklarını vurguladı. Elitaş, tüm dünyada yaşanan koronavirüs salgınının bitmesini temenni etti.

Teklif sahibi AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de Türkiye'deki rekabet koşullarının, dünya ölçeğinde rekabet şartlarına kavuşması için bu teklifin hazırlandığın söyledi.

Tüfenkci, teklifle yapısal tedbirlerin getirilmesinin, kamu kaynaklarının verimli bir şekilde kullanılmasının, AB mevzuatına uygun olarak rekabeti kısıtlamayan uygulamaların hayata geçirilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Komisyon Başkanı Elitaş, Tüfenkci'nin konuşmasının ardından milletvekillerine söz verdi. Komisyonda, milletvekilleri, teklif üzerinde görüşlerini dile getiriyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    02.06.2020 15:37 Matriks

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by alanlı Yazıyı Oku
    Rekabetin Korunması Hakkında Kanunda değişiklik teklifi TBMM Sanayi Komisyonunda

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Rekabetin Korunması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda başlandı.

Komisyon, AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş başkanlığında toplandı.

Elitaş, toplantı başlangıcında yaptığı kısa konuşmada TBMM'nin, 1,5 aylık aranın ardından çalışmalarına başladığını, ilk komisyon toplantısını da yaptıklarını vurguladı. Elitaş, tüm dünyada yaşanan koronavirüs salgınının bitmesini temenni etti.

Teklif sahibi AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de Türkiye'deki rekabet koşullarının, dünya ölçeğinde rekabet şartlarına kavuşması için bu teklifin hazırlandığın söyledi.

Tüfenkci, teklifle yapısal tedbirlerin getirilmesinin, kamu kaynaklarının verimli bir şekilde kullanılmasının, AB mevzuatına uygun olarak rekabeti kısıtlamayan uygulamaların hayata geçirilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Komisyon Başkanı Elitaş, Tüfenkci'nin konuşmasının ardından milletvekillerine söz verdi. Komisyonda, milletvekilleri, teklif üzerinde görüşlerini dile getiriyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    02.06.2020 15:37 Matriks
    Daha önce de demiştim. Yeni şişe, ilk üründen son ürüne kadar kendisi üretebilecek. Rekabet imkansız. Sadece spk değil buradan da umutluyum ben .

3. Selamlar.bilen cevap verebilir mi.İstanbulda e-imzayı alıp bilgisayara kursam,yaz tatilinde başka şehirde internet kafeden veya başka bir bilgisayardan veya tabletten e genel kurula katılabilir miyim.teşekkürler.

4. Garanti yatırımda biraz önce temettü yatmış 12300

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Luzuci Yazıyı Oku
    Selamlar.bilen cevap verebilir mi.İstanbulda e-imzayı alıp bilgisayara kursam,yaz tatilinde başka şehirde internet kafeden veya başka bir bilgisayardan veya tabletten e genel kurula katılabilir miyim.teşekkürler.
    Kullanacağınız bilgisayarda kurulu olması gerekir diye biliyorum.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Daha önce de demiştim. Yeni şişe, ilk üründen son ürüne kadar kendisi üretebilecek. Rekabet imkansız. Sadece spk değil buradan da umutluyum ben .
    Ben şu konuyu bir türlü anlayamadım. Hem haksız rekabetin nasıl oluştuğunu anlamadım hem de birleşmeyi engellemesi yönünden mi bu "ekabetin Korunması Hakkında Kanunu" ndan beklentimiz var.

Geçenlerde yazmıştım yine. Ciner grup da aynı prosese sahip sanki? http://www.cinergroup.com.tr/
    Hatta ciner' de hammadde var, cam üretim var, marketing için medya var, müşteri kapıya teslim lojistik var. Var oğlu var

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300