yarın öğleden sonra ve 29 ekimde bizim piyasalar tatil ama yurtdışı devam edecek. İçinde yurtdışı varlıklar olan fonlar nasıl fiyatlanacaklar?
yarın öğleden sonra ve 29 ekimde bizim piyasalar tatil ama yurtdışı devam edecek. İçinde yurtdışı varlıklar olan fonlar nasıl fiyatlanacaklar?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Sayın hocam, değerli bilgilendirmeniz ve önemli uyarınız için çok teşekkür ederim. Buradan yanlış bilgilendirme yaptığım için de özür diliyorum. Çok haklısınız zaten fon dün itibari ile -5,35 sert düşüş yaşamış. Aceleci davrandığım için dikkat etmemişim ancak burayı takip eden kişileri yanlış yönlendirmiş olmak istemem. Yardımınız için bu açıdan da minnettarım. Daha çok fırın ekmek yemem gerek yorum yapmadan önce sanırım.
dolardaki yükseliş 8.25 civarında dengelenecek gibi deniyor. yani bizim marttaki dibimiz de bu sayede 100 binden 103 bine yükseliyor. dipten sadece yüzde on yukarıdayız canım. şu fiyattan dolar almaktansa dipten borsaya girmek, tabi ki de güzel diyorum. ama asla ytd.
aslında normal şartlarda 500 ve 1000 liralık banklotların çoktan çıkıp 5 ve 10 kuruşların iptal edilmesi, kağıt 5 ve kağıt onlukların yerine de madenilerinin çıkması gerekiyordu. ama bunların çıkması, paramızın ne hale geldiğini daha iyi anlamamıza ve dolayısıyla da üzülmemize sebep olacağından şu zor günlerde her zaman olduğu gibi en doğrusu yapılmaya devam ediliyor. yalnız geçen gün evdeki bozuk para kutusu fazla dolunca 4 ekmek alabilmek için 50 tane on kuruşu cebime doldurduktan sonra pastaneye verdim. say istersen dedim, değmez kardeş dedi. sen saydıysan mesele yok. avuçladığı gibi bir hamlede kasaya attı. ister istemez üzüldüm paramızın düştüğü duruma. inşallah kahrını çektiğimiz fonlar, en azından gerçek enflasyonu yener de ayakta kalmayı başarırız şu acımasız düzende. bol kazançlar dileğiyle
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Geçmişte örneği oldu mu bilmiyorum/hatırlamıyorum ama olağanüstü bir ppk toplantısı vs. olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. Gerçekten rayından çıktı artık.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
"1 usd = 104 japon yeni
Japonlar bu kadar aglamiyor." diye yazan bir avukat gördum.
Cidden umudum kalmadi.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri