Sayfa 775/993 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    türkiyenin sorunları çok kolay çözülebilir. lakin var olan yapının tümden değişmesi lazım. yeni gelecek iktidar ilk etapta 8 milyon göçmenin yarısını geri gönderse işsizlik sorunu ve kira yüksekliği sorunu çözülecek. et konusu da ayrı bir önemli, bir 5 yıl daha burada kalırlarsa ülkede hayvan kalmayacak.
    Neden ??? ülkemiz sığır dolu ben hergun hindistandan fazla sığırla karşılaşıyorum , sokaklarda .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

2. Bunlari tespit etmek de cok kolay.

Hayat pahaliligi de, dunyanin her tarafi ayni diyecek.

Gelirler kismi konu olmadigi, adam Turkiye'den de hic cikmadigi icin oyle saniyor.

Hatta Almanlar donuyor, odunu komuru buradan gidiyor diyor.

Dunyada cok farkli sigir cesidi var.

Bizdekiler en cahil olani.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,378
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu makroekonomik veriler ile ölüm kaçınılmaz.

5 nisan'ı aramazsak iyidir.

aşırı derecede uyuşturucu alıp bünyesinde sahte cenneti yaşayan birisi gibi oldu ülke ! kaçınılmaz son belli

yazık gerçekten ! hükümet içinden aklı selim biri çıkıp da ne oluyor demiyor ?
    Özal zamanıda böyleydi,evreni hiç sevmem,ses çıkartmadan özallı hükümete alıştı,çünkü yaptığı icratlar onu destekler nitelikteydi,her ikiside SSK'yı soyup kendi çevresine peşkeş çekmiştir+ memurlara,hala memurların çoğunluğu özalı destekler,ama para kaynağını sorgulamazlar,kaynak belli işçinin alın teri SSK,her ikiside zıbardı gitti emekçi düşmanlarıydı,dış yardım almadan SSK servetine çöktüler,şimdi hesap veriyorlar ilahi adalete...peşi Çillerin aymazlığı,her üçünün işbilmezliği ecevitin başını yaktı,onların yaptığı hata ecevite yıkıldı,ecevit dervişe görev verdi,sevmezdik,ama şimdiki durumdan çok iyiydi,her 2 krizde milletin cebinde para vardı,burada püf nokta yine mhp idiydi,her hükümette görev yaptığı yıllarda hükümetlerde çökertilmesinde baş roldeydi,ecevit hükümetinde erken seçim kararı almasaydı bu durumlar hiç yaşanmazdı,zaten mhp'nin notunu 60 darbecisi madanoğlu vermişti,mhp abd'cidir,guya milliyetçiler,Atatürk milliyetçisinin kenarından bile geçemezler,niyetlerini bende gözlerimlen gördüm maraş katliamında...hükümet içindekiler hep rte tarafından seçilmiş kişiler,biraz zor aklı selim çıkması,iktidarın önceki zamanları olsaydı belki,borç yekünü çok,en az 150,en çok 500 yıllık,bu borcu iyi bir yönetici başımıza gelmezse torunlarımızın torunları ödemek zorunda kalır,örnek osmanlının borcu 100 senede ödenmişti,temennimiz ülkemizin başına iyi bir yönetici gelmesi,o yönde umudum var,hep belirtirim genç bir lider bekleniyor,atamızda belirtmişti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,378
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Neden ??? ülkemiz sığır dolu ben hergun hindistandan fazla sığırla karşılaşıyorum , sokaklarda .
    Oradaki sığırlar kutsal sayılır,bizdekilerlen alakası yok,bizdeki değişik primatımsı varlıklar

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    benim onlara sözüm de yok, vermeyince mabut ne yapsın kel mahmut diyorum, netice de onlarla kader birliğimiz var, sıkıntıyı birlikte çekiyoruz. yurt dışında yaşayıp, çifte vatandaşlık almış, oralardan emekli olmuş yada hala çalışan kesimin ahkam kesmesi çok can sıkıyor. kader birliğimiz kalmamış bu kişilerin oy kullanamaması gerekir. burada sıkıntıyı çeken biziz, dolar almış başını gitmiş, umrunda mı? hatta işlerine dahi geliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    benim onlara sözüm de yok, vermeyince mabut ne yapsın kel mahmut diyorum, netice de onlarla kader birliğimiz var, sıkıntıyı birlikte çekiyoruz. yurt dışında yaşayıp, çifte vatandaşlık almış, oralardan emekli olmuş yada hala çalışan kesimin ahkam kesmesi çok can sıkıyor. kader birliğimiz kalmamış bu kişilerin oy kullanamaması gerekir. burada sıkıntıyı çeken biziz, dolar almış başını gitmiş, umrunda mı? hatta işlerine dahi geliyor.
    Sende gencliginde cok calisip, lisan ogrenip zamaninda gitseydin.

Adamlar gitmisler ve basarmislar.

Kiskanmanin alemi yok.

Senin gibiler yuzunden dolar doviz de gondermiyorlar artik.

7. Ayrica bu islamcilarla kader birligin filan yok.

8. Fakirlik, caresizlik kaderdir.

Ama cahil birakilmak, kandirilmak ve soyulmak kader degildir.

Ya bu cember sakalli sozum ona musluman milleti degistireceksin, ya memleketi.

Bu milleti degistirmeyesin diye, onlem aliyor, Kur'an kurslarindan basliyor.

Yo ben cocuklarima, bu yasadiklarimi yasatmam diyorsan, yasayacak baska bir vatan bulacaksin.

Bugun bu yasadigin vatan zaten senin degil, demedi mi reisleri, defolup gitsinler..! diye.

Su cezaevinde curuyen generel ve amirallere bir bak. Feto'nun degildi onlar. Eskiler.

Zamaninda memleketin en iyi ogrencileriydiler, cogu fakir koylu, memur,ogretmen cocuklariydi.

14 yasindan itibaren, buyuk bir azim ve kararlilikla, okudular, calistilar, sinif arkadaslarini gectiler, akademiyi bitirdiler.

Bak sonlarina.

Eger bu sana yeterli bir fikir vermiyorsa, hangi mahvolmus yasam ornek olabilir ki.

Sayfa 775/993 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •