[sıze=3] kıvırmaya başladı uygar ! Batı
[/sıze]
alman hükümet sözcüsü: Swıft ödeme sisteminin askıya alınması, alman iş dünyası üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak ve çok fazla hazırlık gerektirecek
[sıze=3] kıvırmaya başladı uygar ! Batı
[/sıze]
alman hükümet sözcüsü: Swıft ödeme sisteminin askıya alınması, alman iş dünyası üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak ve çok fazla hazırlık gerektirecek
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
bu tayfanın apartmanlarındaki bütün daireli alıp
içine göçmen doldurmak mümkün olsa keşke...
bu iş parayla da yapılmaz ki, farklı bir kimyası var...
Memento mori
Galatasaray UEFA Avrupa liginde Barcelona ile eşleşti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Şu anda AB ve batıcı tüm zihniyetler maalesef ciddi, kararlı bir duruş sergilemediler, hepsi Ukrayna'ya bol bol nasihat çekiyorlar, bu nasihat ile bir yere vermek mümkün değil, atılan herhangi bir adım yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy:
- Rus tankları insanlara saldırırken Avrupa yetersiz tepki verdi, Ukrayna'ya yardımda yavaş kaldı
- Putin'e müzakere masasında bir araya gelmeyi öneriyorum
Erdoğan: (NATO toplantısı) Sıradan bir kınama cümbüşüne dönmemeli, NATO daha kararlı olmalı
Yer İmleri