Sayfa 777/1002 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn patrick haklı çıkmayı çok seviyorsunuz))))))) Gıda tekellerine bakın,sahipliklerini inceleyin.Yüzlerce firmanın aslında değişik şirketlerle ortaklıklarına bakarsanız tüm gıda firmalarının hemen hemen üç beş elde toplandığını farkedersiniz.Belki de biliyorsunuzdur da.Kola dedim kolanın içine konan bir maddeden dünyanın kaçı kurtulabilir ki))))))))Adamlar isterlerse yediğin ekmeğin içine bile koyarlar bunu siz de biliyorsunuz eminim bundan.
    Amaç zaten habersiz olarak millete bir şeyler itelemek değil ki... Öyle olsa su şebekesine de verirler ne verecekseler.

Amaç insanları kendi rızaları *ilüzyonu* ile yönlendirmek.

Ben aşı kesin şöyle yapacak böyle yapacak da demiyorum ama şüpheler var. Bilinmezlik var. Bilim adamlarının da -her ne kadar bazıları onları bilim adamı olarak kabul etmese de- beyanları var...

Seçim senin ister ol ister olma diyorlar, aşıyı olmazsan uçamazsın diyorlar ondan sonra da aşıyı olduktan sonra sakat kalırsan sorumluluk tamamen sana ait. OK, başka?

2. Aramızda 1 milyondan fazla 18-30 yaş arası afgan erkek savaşçı olmuş son birkaç ayda. Ve alayı istanbulda özellikle. Hergün yeni bir çocuğa tecavüz haberi okuyorum internette.bugünde 10 yaş erkek çocuk, bağcılarda.yazık ne hale geldik.
    Bu arada savaşçı yazdım bilerek.
    Mülteci; bence ailesi ile gelen ve göçe zorlanmış , yaşama şansı kalmamış kişilerin başka ülkeye göç etmesi demek. Bize gelenler direk genç erkek ve savaşçı, kafa kesen tiplerden.

Siz halen aşıyı tartışın.

Biraz sohbet dışı olacak ama ;

Yangın söndürek için 4 milyonu olmayan ülke bir anda Somaliye 30 milyon bağışı burada herkes yadırgamış, bu garip olayı eleştirmişti...Bilin bakalım Somali Limanının 14 yıllığına kim Kiralamış!!! Hani şu ünlü damadın soyadında ki şirket....Şimdi art niyetli düşünmeyelim diyecem ama galiba adamın lisans parasını başka birileri ödüyor gibi geldi bana....

Konuyla ilgili İnternette bol metaryal var...

https://www.facebook.com/10001144875...12860992610086

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla arkadaşlar ben olacağı söyleyeyim, vaka sayısı 50 bine çıkınca keza 1 aya kalmaz çıkar, Reyis deyecek ki kamu çalışanlarına aşı zorunlu, ondan sonrası gelir zaten.

Bu ay sonu 50 bin vaka olursa, kasım ayında 100 binli rakamlar konuşulur zaten, bu ekonomi bir kapanmaya daha dayanamaz.
    Bu dediklerinizin hiç birinin olmayacağı kanısındayım Bir ihtimal kamu çalışanlarının aşı zorunluluğu olabilir ama Erdogan aşıda zorlama olmaması gerektiğini düşünüyorum dedi o da zor . (Tabii ki aşılarım fayda etmediği bir varyant çıkar o ayrı o zaman vaka sayısı sorun olabilir )

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Sn hkm.nin de dedigi gibi adamlar sistematik kitlesel yok etme planını devreye aldılar. Kıspetten çıkınca bağdat'tan gelir hikayesi yani )

Aşı oldun diyelim adam seni kısır etti veya sana kanser edici dna dizilimini bozucu algoritmayı soktu. Aşıdan mı kaçtın, delta beta gama varyantını üretip senin vücudunda kalıcı hasar bıraktırdı. Hadi diyelim ondan da yırttın... ormanlar bilerek yaktırılıyor, hatta bugun kuveyt'te dünyanın en büyük lastik atık cöplüğü yakıldı. Yedigin ictigin her sey neredeyse modifiye nişasta, mısır şurubu ve E kodlu kimyasallar.

Etrafınızda ne kadar çok çocuk sahibi olmaya çalışıp olamayan adam var tahmin edemezsiniz. Erkek doğurganlığı ve testesteron seviyeleri düşüyor, hatta ve hatta etrafta gay sayısı ne kadar yükseldi buradan bile anlayabilirsiniz.

Bu covid'in asıl vurucu etkisini 5 yıl sonra anca görmeye başlayacağız. Hastanede yatıp agır geciren kisilerden baslayarak patır patır ölecek insanlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Aramızda 1 milyondan fazla 18-30 yaş arası afgan erkek savaşçı olmuş son birkaç ayda. Ve alayı istanbulda özellikle. Hergün yeni bir çocuğa tecavüz haberi okuyorum internette.bugünde 10 yaş erkek çocuk, bağcılarda.yazık ne hale geldik.
    Mülteci; bence ailesi ile gelen ve göçe zorlanmış , yaşama şansı kalmamış kişilerin başka ülkeye göç etmesi demek. Bize gelenler direk genç erkek ve savaşçı, kafa kesen tiplerden.

Bir tane de şilede 4 yaşında erkek çocuğa afgan tacizi haberi vardı.
    Gelenler hemen iş başı yapmış.
    Bu göçleri destekleyen kesime söylenecek çok şey var da, çözüm değil..
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Aramızda 1 milyondan fazla 18-30 yaş arası afgan erkek savaşçı olmuş son birkaç ayda. Ve alayı istanbulda özellikle. Hergün yeni bir çocuğa tecavüz haberi okuyorum internette.bugünde 10 yaş erkek çocuk, bağcılarda.yazık ne hale geldik.

talibanın kafasını kesmeye ghötleri yemiyor buraya gelip 5 yaşındaki kızlara sulanıyorlar..

sulanmak hafif kalır kıza tecavüz edip kaçmışlar kontrolü yapan doktor da doğruluyor..
    https://eksisozluk.com/img/eicl1mjj

8.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Sn hkm.nin de dedigi gibi adamlar sistematik kitlesel yok etme planını devreye aldılar. Kıspetten çıkınca bağdat'tan gelir hikayesi yani )

Aşı oldun diyelim adam seni kısır etti veya sana kanser edici dna dizilimini bozucu algoritmayı soktu. Aşıdan mı kaçtın, delta beta gama varyantını üretip senin vücudunda kalıcı hasar bıraktırdı. Hadi diyelim ondan da yırttın... ormanlar bilerek yaktırılıyor, hatta bugun kuveyt'te dünyanın en büyük lastik atık cöplüğü yakıldı. Yedigin ictigin her sey neredeyse modifiye nişasta, mısır şurubu ve E kodlu kimyasallar.

Etrafınızda ne kadar çok çocuk sahibi olmaya çalışıp olamayan adam var tahmin edemezsiniz. Erkek doğurganlığı ve testesteron seviyeleri düşüyor, hatta ve hatta etrafta gay sayısı ne kadar yükseldi buradan bile anlayabilirsiniz.

Bu covid'in asıl vurucu etkisini 5 yıl sonra anca görmeye başlayacağız. Hastanede yatıp agır geciren kisilerden baslayarak patır patır ölecek insanlar.
    Bu da bir ihtimal.

Bütün çıkışlar tutulmuş olabilir. Biz de özgür irade ile doğru seçimi yaptık aradan sıyrılacağız zannediyoruz. Halbuki hepimiz kazanda pişiyoruz. Aşı olan aşıdan, olmayan covidden gidebilir. İkisinden de yırtanı akciğer kanserinden...

Ytd

Sayfa 777/1002 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •