Sayfa 777/1001 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. kkm'de yeni faiz alan oldu mu hiç? henüz belirsizlik devam ediyor sanırım

2.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Yeni yaptinizmi.yapmiyirlar diye biliyirum.yasaklanmisti en son.
    Benim vade Ptesi doluyor. Bugün bir yokladım, yeni oranlar gelcek dedi Ptesi (olumlu anlamda) ama yasak falan yok.

3.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    kkm'de yeni faiz alan oldu mu hiç? henüz belirsizlik devam ediyor sanırım
    tl kkm hala 12 sanırım buranın yükselmesi için hazine bakanlığından resmi açıklama gelmesi lazım döviz dönüşümlü için tcmb den açıklama geldi burası içinde hazine açıklaması gerekiyor

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    tl kkm hala 12 sanırım buranın yükselmesi için hazine bakanlığından resmi açıklama gelmesi lazım döviz dönüşümlü için tcmb den açıklama geldi burası içinde hazine açıklaması gerekiyor
    evet bankalarda da hiçbir bilgi yok anladığım. tbb başkanının açıklaması var, belli ki serbest denecek ama yazılı olmayan bir sınır konacak

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bistin grafigi belli googlada en fazla 2010 dan bugüne gösteriyor hangi hisseye baktiysam 2010 2020 arası çöp .bitik.. düz bir çizgi hangi hisseye bakarsan bak .borsa son 1.5 senede muazzam yükseldi ..Tüpraş dediğiniz hisse 2010 da 30 liraymis 2020 de 60 lira ..bu dönem arasinda alıp tutanlar pert olmuş ..neyse bir soz vardır istatistik en büyük yalandır diye .2021 de borsaya gireen zengin olmuştur .2010 da hisse alıp 2020 de satan zarar etmistir.nerden bakmak istersen oradan bak mutlu ol .

6. benim esas kafamı kurcalayan soru.. seçime hangi varlıkla girecez.
    dolar.. kkm.. tl.. hisse..
    benim açımdan kkm en risksizi gibiydi ama.. kk kazanırsak farkı ödemeyeceğiz deyince o da sıkıntılı oldu..

7.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    benim esas kafamı kurcalayan soru.. seçime hangi varlıkla girecez.
    dolar.. kkm.. tl.. hisse..
    benim açımdan kkm en risksizi gibiydi ama.. kk kazanırsak farkı ödemeyeceğiz deyince o da sıkıntılı oldu..
    muhtarlara özel kalem müdürü gibi söylemler devam eder aday konusuda yalan rüzgarına dönerse kkm ile gireriz sıkıntı olmaz

8. Mayıs sonuna kadar borsa yada mevduat bence döviz yükselmez bu benim kendi fikrim

Sayfa 777/1001 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •