Cuma günü bahsettiğimiz sıkışma yukarı yönlü oldu..5300 yolu açıldı..
Cuma günü bahsettiğimiz sıkışma yukarı yönlü oldu..5300 yolu açıldı..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sindoma siyaseten söylediklerinin çoğuna katılıyorum ..şimdi tabi burası yeri değil bazı konulara girdimi çıkamayız
dolayısyla ..senaryo demişsin borsacı gözüyle başka senaryolar da gündem de tutmak da fayda var bağlamında
zamanlama tabii ki herzaman zamanlama ..konjoktür ne olursa olsun ..çok konuda hemfikirz
Long 5604. .....
5611.... eklendi long.....
Borsa konusu kurulan bir sistem var dün bahsettim bu sistemi iktidarda değişse gelende çalıştıracak düzenler dünyada değişti , nasdag 3-4 şirketle boğa piyasasına sokuluyor son 2 ayda , kim gelirse gelsin FAİZ artıracak , dolar ederi neyse yerini bulacak, yapılan ekonomik yanlışlıkları resetlemesi yapılıp yeni bir sayfa açılacak gelenler tarafından , yabancı kurumlar 24 tl diyor doları bu nedemek buralardan piyasaya girerim diyor , şimdi bu beklentinin olduğu yerde pozisyonlarda vur kaç oluyor , kimse malda yakalanmak istemiyor, bahar gelecekse doğru kararlar alınmazsa yalancı bahar olarak kalır bu dönem.
İnşallah herşeyin hayırlısını verir yüce Rabbim .
bol kazançlar.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ne beklenti var ki long aciyorsunuz? Bence tam satim yeri. Dow acilisi ile beraber asagi gideriz
Yer İmleri