Sayfa 777/1011 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: ViOP XLIX

Cuma günü bahsettiğimiz sıkışma yukarı yönlü oldu..5300 yolu açıldı..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Endeks ağırlığı olan bazı tahtalarda günlükte aynı formasyonlar mevcut bakalım ne kadar ciddiler
    formasyon seneryomuz tutarsa bu tahtalarda pıst 100 de 5350-5400 hareketi gelebilir .
    bilançolar daha önceden bazı tahtalarda fiyatlana bilir bu dönem seçim sürecinden dolayı bakalım nasıl yol izlenecek.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Sindoma siyaseten söylediklerinin çoğuna katılıyorum ..şimdi tabi burası yeri değil bazı konulara girdimi çıkamayız

dolayısyla ..senaryo demişsin borsacı gözüyle başka senaryolar da gündem de tutmak da fayda var bağlamında

zamanlama tabii ki herzaman zamanlama ..konjoktür ne olursa olsun ..çok konuda hemfikirz

4. Türk Telekom altyapısı ile internete çıkıyorsanız böyle maalesef. Cep telefonu uygulamasından girmeyi denediniz mi?

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar twitter sayfam sürekli bu şekilde uyarı veriyor.Bir ara düzeliyor..sonra tekrar oluyor.Aile-güvenli interneti kaldırdım..yine de düzelmedi.

Bunun bir çözümü var mı?

Long 5604. .....

5611.... eklendi long.....

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Sindoma siyaseten söylediklerinin çoğuna katılıyorum ..şimdi tabi burası yeri değil bazı konulara girdimi çıkamayız

dolayısyla ..senaryo demişsin borsacı gözüyle başka senaryolar da gündem de tutmak da fayda var bağlamında

zamanlama tabii ki herzaman zamanlama ..konjoktür ne olursa olsun ..çok konuda hemfikirz
    Borsa konusu kurulan bir sistem var dün bahsettim bu sistemi iktidarda değişse gelende çalıştıracak düzenler dünyada değişti , nasdag 3-4 şirketle boğa piyasasına sokuluyor son 2 ayda , kim gelirse gelsin FAİZ artıracak , dolar ederi neyse yerini bulacak, yapılan ekonomik yanlışlıkları resetlemesi yapılıp yeni bir sayfa açılacak gelenler tarafından , yabancı kurumlar 24 tl diyor doları bu nedemek buralardan piyasaya girerim diyor , şimdi bu beklentinin olduğu yerde pozisyonlarda vur kaç oluyor , kimse malda yakalanmak istemiyor, bahar gelecekse doğru kararlar alınmazsa yalancı bahar olarak kalır bu dönem.
    İnşallah herşeyin hayırlısını verir yüce Rabbim .
    bol kazançlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Ne beklenti var ki long aciyorsunuz? Bence tam satim yeri. Dow acilisi ile beraber asagi gideriz

Sayfa 777/1011 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •