Sayfa 778/948 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Deltanın 930 bin civarı malı kaldı...2 milyonlardan buraya düştü...

2.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Deltanın malı bitene kadar rahat yok,ortaklardan biri diye biliyorum...ne yapmaya çalışıyorlar ama çok.... bir yönetim kadrosu ile karşı karşıyayız.
    Ortaklarına bize güveniyorlar diye teşekkür ediyorlar......Kanaatimce aslında satmadıkları için sitem ediyorlar......Baskıya devam ediyorlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3. Arkadaşlar kağıdın mevcut durumu hakkında yunus bey ile iletişime geçmemizde bir fayda olur mu acaba.Bütün kağıtların yavaş yavaş toparlanmasına rağmen bunda bir tık yok .

4. Tamam mecburen uzuncuyuz ama bu kadarda olmaz...

5.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Tamam mecburen uzuncuyuz ama bu kadarda olmaz...
    Oluyor maalesef...Biz neler çektik yıllarca...Adamların yüzü kızarmıyor...Hallerinden memnunlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kağıdın mevcut durumu hakkında yunus bey ile iletişime geçmemizde bir fayda olur mu acaba.Bütün kağıtların yavaş yavaş toparlanmasına rağmen bunda bir tık yok .
    Ben devamlı arıyorum sizde arayın lütfen..

7. Bist çıktı kağıtlar bugün müthiş prim yaptı..bizi düşürdüğünüz bu çaresizliklerden ve pişmanlıktan maddi manevi her türlü zarardan dolayı, kağıt yöneticileri hakkımı helal ermiyorum lime lime olun canınız çok yansın nelere düşkünseniz onlarınızdan olun İnşallah..Amin!

8. Sn.Kazançkapısı bende bir kaç kez aradığımı burada belirtmiştim.Ne zaman arasam ve konu kağıdın Bistteki haline gelince çok somut cevaplar alamıyorum.Sürekli borsadaki durumun kendilerinden bağımsız bir süreçmiş gibisinden kelamlar ediyor.Daha iyi olacakları yönünde telkinlerde bulunmaya çalışıyor.Ama ne olursa olsun oluşan mağduriyetlerden de bir şekilde haberdar edilmeleri lazım.

Sayfa 778/948 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •