Kesinlikle haklısınız, kitap dilinde de budur. Çok indikatör çarpanı ile bakış değiştiği için ben yukarıdaki paylaşımımdaki bakış şekilleri ile doğru çalışmalar yapabildim....
Mesela logoritmik aylık başlangıç dalgalı kur geçiş kabul edelim. 5. Dalga sonu 5 üzeri hala beni inandıramıyor... 4,87 ve altı ısrarlı yım, hatta 4,45 vurmalı özellik ile 2018 kapanış 5,15 altı olur ise...Ve burada bu düşüncemi zaman zaman paylaşıyorum.
Bol kazançlar
hakuna matara....memento mori.
Bugün Gürcistan parası dolar nezdinde yüzde 7 yükselmiş
Bizde yüzde 2
Ettiğiniz dert bu olsun
Trump istedi değerli dolar istemeyrum daa
Senin istemen bi günnuk
Yani tasa etmeyin
Cuma en gec gene bi hareket çeker bu domuz dolar
Yatırım tavsiye değil
Trump çok şey istiyo
Hepsi birden mümkün değil diyok
Inanmiyo
sebep biz kaynaklı değil yani
Anlaşılır yazmadigimi iddaa ediyolar
Diyomki
Gürcü gibi sağlıklı ekonomin olsa sende yüzde 7 yukselirdin
Bugün için konusursak
Yatırım tavsiye değil version 2.0 reloaded
Beyler sakin , çok büyük bir haber yoksa muhtemelen dönüş zamanı yaklaşıyordur.. akıllı para işini bilir..
Ancak olurda kurda önden yüklemeli faiz artışı sonrasında makul vadelerde düşük seviyeler ortalamaya yansırsa,
Yani bir iki aydan fazla 6 nın altında takılırsak bu süre zarfında balina lara usd bazında yaklaşık yüzde 30 40 lar mertebesinde kar yazdırdık demektir ve ben buna müsaade eden para otoritesi için hiç de iyi şeyler düşünmem.. çünkü bu kazanç faiz piyasasının ürünüdür ve ben bir vergi mükellefiyim.
Aslen reel ekonomi için bi 5 sonra 7.20 sonra 5 sonra 7.20 sonra 5 sonra 7.20 yap
Motor şanzıman nası dağılır gör
Umarim büyük iniş çıkış azalır
Millet az kazancak diye al sat tan
Tüm reel sektör bumlarsa sonra çok aglariz
ne işiniz var burada, ben artık dolarda düşüş kaçınılmaz sayfasında yazıyorum, hepiniz oraya davetlisiniz, çaylar beleş
Yer İmleri