Sayfa 778/1003 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    enflasyona ezdirmeyeceğiz diyorlar ya...tabii bahsettikleri tüik enflasyonu...yıl sonu %20 gibi çıksa bunlar memura emekliye %25 zam yapar...aha ezdirmedik sizi enflasyona olur...asgari ücrette bence 3.250 TL civarı olacak...

ama işe yaramaz...enflasyonu patlatır...neden? market, bakkal, mağaza, zart zurt sahipleri ne diyecek? ooo artık millette zamlı maaş var...o zaman bende ürünlerimi zamlandırayım...ortalık şenlensin...

bundan 1-2 yıl evvel konut kredilerini düşürdüler sonuç ne oldu peki 600 binlik ev 750 bin oldu bir anda kısacık zamanda...falan filan...

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yılbaşına kadar yapsın ne isterse. Eğer TÜİK %20 ile yılı bitirir o kadar zam verirse bunlar sokağa çıkamaz

2. Kilit soru su. Kur basini alip gidecekmi ?? Yoksa 10-11 TL arasinda mudahale edilip durdurulacakmi ?

Eger her ay TL boyle %10 deger kaybeder ve ulke bir hiper enflasyon surecine girecekse Borsada duzeltme en cok bir kac haftalik olur....Borsada lineer seklinde her ay artmaya devam edecek.
    O zaman Short butonu uzun bir muddet kullanilmayacagi icin sokmek lazim ve gelecek secimde Gilişdaroglu cumbaba. Yeterki agzini bantlayip secime kadar cok konusmasin....

3.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    "Nas ortadayken sana bana ne oluyor"

Nas ne demek beyler anlamadım
    https://islamansiklopedisi.org.tr/nas

4. Faizi indirdim hadi kredi cekin ne kadar kolay soyluyor
    Bizlerden birsey kalmaz ise yetisen cocuklarin ev araba sahibi olmalari kocaman bir hayal oldu
    Araba olmus 1 milyon en kotu ev olmus 2 milyon
    Turkiye'de 2 milyon krediyi rahatca odeyebilecek calisan sayisi acaba kactir ?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. yav bu iblisler kredi çekip o parayla şey alırlarsa nolucuk bak şindi kafam karıştı
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    mesajda sunu yazdim :Dolar %10 artarken diger taraftan %70 80 yiyorsan neden sevinelim
    TL karsisinda %10 artsin istiyorsun ama diger taraflardan %80 yiyorsun
    Ha olay TL bazinda param su kadar artti diye kendini tatmin etmekse orasi ayri
    Paramız pul oldu, fakirdik fasfakir olduk, akşama kadar parayı çalıştırsam bile şeyin yükselişine yetişemiyorum

10.48 i vurdu gidiyeah
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Kilit soru su. Kur basini alip gidecekmi ?? Yoksa 10-11 TL arasinda mudahale edilip durdurulacakmi ?

Eger her ay TL boyle %10 deger kaybeder ve ulke bir hiper enflasyon surecine girecekse Borsada duzeltme en cok bir kac haftalik olur....Borsada lineer seklinde her ay artmaya devam edecek.
    O zaman Short butonu uzun bir muddet kullanilmayacagi icin sokmek lazim ve gelecek secimde Gilişdaroglu cumbaba. Yeterki agzini bantlayip secime kadar cok konusmasin....
    Üstat faiz arttırmaktan başka müdahale etme durumları var mı? Saldım çayıra Mevlam kayıra durumu var ne yazik ki. Serbest kur piyasası böyle yönetilmez. Piyasayı serbest bırakmak ile yönetememek arasında çok fark var

8. *erdoğan 14:00'te mhp lideri bahçeli ile beştepe'de görüşecek

Sayfa 778/1003 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •