Sayfa 778/1002 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Doğrudur bez men leri batıran bu Halil bezmendi.tam hain evlat Ökkeş in vücut bulmuş haliydi.

Exclamation

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Doğrudur bez men leri batıran bu Halil bezmendi.tam hain evlat Ökkeş in vücut bulmuş haliydi.
    Halil Bezmeninde serveti yok, para nerede?

Uzanlar kaçtı, Garipoğlu battı emme büyük servetleri var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Anlatımımdan bazı arkadaşların idrak yolları tıkandıysa özür dilerim.

Daha fazla özetleyemedim, benim adım Hıdır elimden gelen budur.
    Abi paparazzi konusunda daha iyisin. Sabahtan akşama kadar yengeyle magazin programları seyrediyor gibisin

4. Mükemmel bi konu dolar dışında her şey konuşuluyor şu konuda gündem özel açın oradan konuşun ya shshs

Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Mükemmel bi konu dolar dışında her şey konuşuluyor şu konuda gündem özel açın oradan konuşun ya shshs
    Siz açın biz takip edelim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Bilhassa bizim dönemimizde bu iş daha evvel de vardı; şahsi kopyalar, yerine adam sokmalar falan ama eğitim sistemimiz FETÖ ile birlikte dejenere olmuştur. Bunun suçluları tespit de edildi; mahkum da edildiler. O mahkumiyeti çekmeleri gerekir çünkü hiçbir hırsızlık insanların hayatını çalıp bir cepten bir cebe sokmak kadar hazin ve utanç verici değildir. Bu işi tertipleyenlerin isimlerinin bronza kazınması gerekir ta ki silinmesin, bütün nesiller bilsin bu adamları dedi.

https://www.mynet.com/galeri/ilber-o...110107174918/2

7. Bir süreliğine zombi istilasına bile hazırım. Kuruyemiş takviyesi de tamam, ev 3harfli marketlere döndü

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Bir süreliğine zombi istilasına bile hazırım. Kuruyemiş takviyesi de tamam, ev 3harfli marketlere döndü
    Mevcut gıda enflasyonunda herkes Market açacak kadar stokla çalışacak...TAK partinin yeni ekonomi modeli a.q..

Sayfa 778/1002 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •