Sayfa 778/1015 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Viop LIX

şimdi bu gri liste olayı kesin bitti değil mi dostlar ?

bittiyse

bugün mal alanlar gece seansında kuyruğu dik tutup duru, pazartesi bu fiyattan bulunmaz... pazartesinin şortunu gömeyim tepesine

2. Mehmet Şimşek piyasayı sürekli beklenti halinde tutarak aslında süreci iyi yönetiyor..
    Gri haberleri de beyaz tarafa yakın olarak sunuyor.
    Bunun sebebi de belli oyuncuların malda olması ve bu malları ilerde yabancıya devretmek için almış olmaları.
    Bu olana kadar da tekrar altına ve dövize doğru kaymaya başlayan piyasanın borsadan uzaklaşmaması için ek gayret harcıyor..
    Bakalım nereye taşıyabilecek...

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    şimdi bu gri liste olayı kesin bitti değil mi dostlar ?

bittiyse

bugün mal alanlar gece seansında kuyruğu dik tutup duru, pazartesi bu fiyattan bulunmaz... pazartesinin şortunu gömeyim tepesine
    Piyasanın kuralı vatandaş öğrenince fiyatlama biter.

BBHT akşama kadar ISCTR bedelsiz onaylandı diye yazı geçti, üzerine bedelsiz tarihi verildi, zar zor ayakta durdu.

Yani haber yayınlandıktan sonra alanlar biz fakirler oluyoruz, zenginlerin danışmanları oluyor önceden istihbarat alıyorlar.

Bir manavın başka manavda ucuzluk varmış diye koşması ne kadar saçma ise haber geldikten sonra zenginin alması o şekilde olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

o yf ile qnb nin aldığı MAGEN, REEDR nedir ? hisse mi ? onnan endekis mi yükselir... mal la bunnar, harbi mal

Bitek dgate girmiyor sarı gacıda yardırdı.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek piyasayı sürekli beklenti halinde tutarak aslında süreci iyi yönetiyor..
    Gri haberleri de beyaz tarafa yakın olarak sunuyor.
    Bunun sebebi de belli oyuncuların malda olması ve bu malları ilerde yabancıya devretmek için almış olmaları.
    Bu olana kadar da tekrar altına ve dövize doğru kaymaya başlayan piyasanın borsadan uzaklaşmaması için ek gayret harcıyor..
    Bakalım nereye taşıyabilecek...
    emregunes abey yabancıya 3 usd den endeks satabilirler mi sence abey. usd bazında ucuzluk pazarı olmadan yabancı anca bıyıklı olur. ya endekse vermeliler ya devalüasyon yapmalılar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Görsel güzel olmuş. Teşekkürler..
    Normal geçişlere benzer olsa da endeks kritik yerde olması sebebi ile ayıların kantarın topuzunu kaçırmamasını diliyorum...
    Pazartesi yukarıdan açalım da ayılar arkasından devreye girecek sanırım
    ben kantarın topuzunu bir vursun taban yapıp 2 . marjı açtırsın istiyorum. elde ucuz maliyetli satışlar kaldı.

gün içinde kendimce yüksek hacim yapıp 2 vade arası bayağı bir işlem yaptığımı düşündüğümden, ister istemez işlem yapacağın ensturumanın grafiğini oluşturmak gerekiyor, elimizden de az buçuk geliyor malum. hallettik bir şekilde formüllerle grafiğe döktük.

bu günkü işlemlerimin resmi 1 saat sonra yok olur. ha kiminizin işlemine göre benim işlemler çok ufak adetler olabilir kusura bakmayın artık.
    Bear_Bull
    @BearBull26

8. TV'de bir kız vardı ayrılmış. Konuğa ısrar ile finasman nasıl olacak vs diye sordu, halka arz yapacağız dedirtti, ben de huylandım. Muhtemelen yayın kontrolörü kulaklıktan soru sorduruyor. Kız ayrılmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 778/1015 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •