Originally Posted by
kervanzede
Zamaninda belli pis isler donmus dogrudur. İsler daha kotuye gitmeden bence bu yuzden yeni yonetim bunlari gorup ss yi devre disi birakti babayi da geri plana cekti. İpler amator ruhlu kiz kardese gecti. Babanin tirnaklariyla kaziyarak kurup buyuttugu sirketi icin ve haykiran yardim isteyen yatirimci icin elini tasin altina koydu. Belki de bazen pisman oldu . Cunku karsisinda binlerce magdur yatirimci vardi. Sorunlu ve hesaplari karman corman olmus, zamaninda hileli isler yapilmis hemde bunlari cani, kani, kardesi yapmis. Boyle bir sirketin basina gecmisti. Bir de ustune hirsli bir kardes ve baba ile ugrasmak zorundaydi. Kendini onun yerine koyun. Ben olsaydim sizin de ss ninde ... der cikardim heralde. Ben evimde hicbir seyden habersiz ne kadar rahattim derdim. Ha yeni yonetim gelmese ne olurdu bence beter olurduk. Senelik kot ucreti bile odenmezdi gercekten simdi islem gormeyen bir hissedeydiniz. Ss daha nelere sebep olurdu kimbilir. Yatirimcilar hic bir sey yapamazdi. Minareyi calan kilifini hazirlar sayin frecell1998. Yatirimci uyandiginda is isten gecer. Hele hele bizim ulkemizde o kadar yasal bosluk varken...
Bilmiyorum ama benim hala umudum var biseyler yapacaklardir bosuna kalkismamistir bu ise ve bir cok seyi goze almistir. Sonucta binlerce insanin vebali var uzerlerinde. Ayrica bu gemi onlarin batmasini istemeyeceklerdir, tabi kaptani hirsindan inadindan gozleri kor olabilecek biri degilken. Bundan sonra yapilmasi gerekenler yapilacak mutlaka, davalar acilmali hak aranmali tabiki. Allah iyi insanlarin yaninda olsun
Yer İmleri