Sayfa 779/964 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Zamaninda belli pis isler donmus dogrudur. İsler daha kotuye gitmeden bence bu yuzden yeni yonetim bunlari gorup ss yi devre disi birakti babayi da geri plana cekti. İpler amator ruhlu kiz kardese gecti. Babanin tirnaklariyla kaziyarak kurup buyuttugu sirketi icin ve haykiran yardim isteyen yatirimci icin elini tasin altina koydu. Belki de bazen pisman oldu . Cunku karsisinda binlerce magdur yatirimci vardi. Sorunlu ve hesaplari karman corman olmus, zamaninda hileli isler yapilmis hemde bunlari cani, kani, kardesi yapmis. Boyle bir sirketin basina gecmisti. Bir de ustune hirsli bir kardes ve baba ile ugrasmak zorundaydi. Kendini onun yerine koyun. Ben olsaydim sizin de ss ninde ... der cikardim heralde. Ben evimde hicbir seyden habersiz ne kadar rahattim derdim. Ha yeni yonetim gelmese ne olurdu bence beter olurduk. Senelik kot ucreti bile odenmezdi gercekten simdi islem gormeyen bir hissedeydiniz. Ss daha nelere sebep olurdu kimbilir. Yatirimcilar hic bir sey yapamazdi. Minareyi calan kilifini hazirlar sayin frecell1998. Yatirimci uyandiginda is isten gecer. Hele hele bizim ulkemizde o kadar yasal bosluk varken...

Bilmiyorum ama benim hala umudum var biseyler yapacaklardir bosuna kalkismamistir bu ise ve bir cok seyi goze almistir. Sonucta binlerce insanin vebali var uzerlerinde. Ayrica bu gemi onlarin batmasini istemeyeceklerdir, tabi kaptani hirsindan inadindan gozleri kor olabilecek biri degilken. Bundan sonra yapilmasi gerekenler yapilacak mutlaka, davalar acilmali hak aranmali tabiki. Allah iyi insanlarin yaninda olsun

2. Yanlışlıkla sn yanılgı'nin yazısını refer etmisim.
    Son düzenleme : metin oktay; 12-08-2018 saat: 12:51.

3.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Zamaninda belli pis isler donmus dogrudur. İsler daha kotuye gitmeden bence bu yuzden yeni yonetim bunlari gorup ss yi devre disi birakti babayi da geri plana cekti. İpler amator ruhlu kiz kardese gecti. Babanin tirnaklariyla kaziyarak kurup buyuttugu sirketi icin ve haykiran yardim isteyen yatirimci icin elini tasin altina koydu. Belki de bazen pisman oldu . Cunku karsisinda binlerce magdur yatirimci vardi. Sorunlu ve hesaplari karman corman olmus, zamaninda hileli isler yapilmis hemde bunlari cani, kani, kardesi yapmis. Boyle bir sirketin basina gecmisti. Bir de ustune hirsli bir kardes ve baba ile ugrasmak zorundaydi. Kendini onun yerine koyun. Ben olsaydim sizin de ss ninde ... der cikardim heralde. Ben evimde hicbir seyden habersiz ne kadar rahattim derdim. Ha yeni yonetim gelmese ne olurdu bence beter olurduk. Senelik kot ucreti bile odenmezdi gercekten simdi islem gormeyen bir hissedeydiniz. Ss daha nelere sebep olurdu kimbilir. Yatirimcilar hic bir sey yapamazdi. Minareyi calan kilifini hazirlar sayin frecell1998. Yatirimci uyandiginda is isten gecer. Hele hele bizim ulkemizde o kadar yasal bosluk varken...

Bilmiyorum ama benim hala umudum var biseyler yapacaklardir bosuna kalkismamistir bu ise ve bir cok seyi goze almistir. Sonucta binlerce insanin vebali var uzerlerinde. Ayrica bu gemi onlarin batmasini istemeyeceklerdir, tabi kaptani hirsindan inadindan gozleri kor olabilecek biri degilken. Bundan sonra yapilmasi gerekenler yapilacak mutlaka, davalar acilmali hak aranmali tabiki. Allah iyi insanlarin yaninda olsun
    Hala yeni yönetim diyip duruyorsunuz. Size son bir şey yazıyorum. Bunun cevabını yeni yönetimden!!! alıp burada yazana kadar bir daha yeni yönetim diye bir şey yazmayın lütfen.

19/03/2018 tarihinde 2018/3 nolu karar ile Onursal Başkan sıfatıyla Ertan Sayılgan, Zeynep Tümer ve Miray Ercan eski!!! YKB olan Selim Sayılgan'a tek imza yetkili olarak yetkilendirme vermiş mi vermemiş mi?

Normalde şeffaf yeni!!! yönetimin böyle önemli bir gelişmeyi biz yatırımcılarla paylaşması gerekmez miydi?

Bu sorulara yanıtınızı almadan bir daha yeni yönetim demeniz içi boş bir ifade olacaktır.

4.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku

19/03/2018 tarihinde 2018/3 nolu karar ile Onursal Başkan sıfatıyla Ertan Sayılgan, Zeynep Tümer ve Miray Ercan eski!!! YKB olan Selim Sayılgan'a tek imza yetkili olarak yetkilendirme vermiş mi vermemiş mi?

Normalde şeffaf yeni!!! yönetimin böyle önemli bir gelişmeyi biz yatırımcılarla paylaşması gerekmez miydi?
    Kesinlikle gerekiyorda Metin bey ama paylaşırlarmı bencede paylaşmazlar. İçerdekilerden birinin sıklıkla bir arkadaşıma dediği şu ifadeymiş Zırt Pırt finansman sorunu var. Selimin asla şirketle alakası yok bakın imza yetkiside elinden alındı. Baba ES masaya yumruğunu vuruyor falanda filanda. Elinden geleni zt yapıyor. ZT bu hakkında yazılanların doğru olmadığını insanların mahcup olacağını diyomuş. Madem imza yetkis alınınca koca logolarla KAPta açıklma yapıyorsunda çitin arka tarafında tekrar YETKİ verdiğinden bahsetmiyorsun değilmi. Kısacası tiyatroyu iyi oynuyor ve yönetiyorlar.Ama artık bu hikayeleri başta ky kimse yemiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Hala yeni yönetim diyip duruyorsunuz. Size son bir şey yazıyorum. Bunun cevabını yeni yönetimden!!! alıp burada yazana kadar bir daha yeni yönetim diye bir şey yazmayın lütfen.

Bu sorulara yanıtınızı almadan bir daha yeni yönetim demeniz içi boş bir ifade olacaktır.
    Sayin metin oktay yonetimin cevabini bilemem ama diyelim ki yetki vermis olsun. Size bunlar aile diyorum. Ss dis kapinin mandali degil sonucta benzetirsek ailenin yaramaz cocugu mesela... Babasinin oglu anlatabiliyormuyum. Nazi babasina gecer... e oteki de babasinin kizi. Aile bunlar aile... Belki de hintlilerle kendi zamaninda yani daha once muhatap olan oydu ve yetkiyi verin cozeyim demistir. Ben kesin bir dille ss ile zt beraber, hersey kurmaca, tezgah ve yeni yonetim diye bir sey yok demenize karsiyim.

6. Cunku benim bu hissede kalma nedenim cagrinin iptali ve ss nin gidip yeni yonetimin olusmasidir. Eger siz hakliysaniz ben burda durmam ki oyle oldugunu sanmiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Sayin metin oktay yonetimin cevabini bilemem ama diyelim ki yetki vermis olsun. Size bunlar aile diyorum. Ss dis kapinin mandali degil sonucta benzetirsek ailenin yaramaz cocugu mesela... Babasinin oglu anlatabiliyormuyum. Nazi babasina gecer... e oteki de babasinin kizi. Aile bunlar aile... Belki de hintlilerle kendi zamaninda yani daha once muhatap olan oydu ve yetkiyi verin cozeyim demistir. Ben kesin bir dille ss ile zt beraber, hersey kurmaca, tezgah ve yeni yonetim diye bir sey yok demenize karsiyim.
    Sn.Kervanzede yazılarınızda ısrarla yönetimin değiştiği algısı yapmanızı bir türlü anlamış değilim.
    Yani neredeyse siz de yönetimden birimisiniz yoksa diyeceğim.
    En saf en aptal yatırımcılar hatta yatırımcı arkadaşlarından her türlü hakareti yeme pahasına Z.bi savunan İ.A bile farkına
    vardı Z.'bin kendilerini nasıl kandırdığını, yüzüne karşı gülüp arkasından nasıl dalga geçtiğini.
    Hala anlamadıysa da bu yazıyı okuduktan sonra anlar belki.
    Ama iş işten geçti yönetimi kaptırdı İ.'e.
    Z ablası ona birazcık değer verseydi onun sözünü dinler, geri alım yapıp hissesine destek verir, hiç değilse mübarek kurban bayramı öncesi yatırımcısının yüzünü güldürürdü birazcık.

8. Kervanzede beni lafa tuttun yazacağım asıl önemli şeyi unutuyordum neredeyse bak.
    Gobel diye biri yöneticilerin birbirlerine çektiği ihtarnameyi ifşa etmiş.
    Bunlar eskiden sadece bizden para kaçırırdı.
    Şimdi de birbirlerinden kaçırmaya başlamış anlaşılan.
    Sn.Gobel madem ifşaya başladın,
    SS. nin şirketten çaldığı paralarla aldığı,
    Pardon parasını ödediği ama tapusunu alamadığı ada dan bahsetsen biraz nasıl olur.

Sayfa 779/964 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •