Yaw bide ayhan'ı takdir edeyim.
Tarafsız olduğumdan(belkide öyle sanıyorum) her partiye olduğu gibi her mesleğede açıklarını gördüğümde eleştiri yapıyorum. Hangi mesleğin kötü elemanlarını eleştirmişsem o mesleği yapanlardan beni okuyanlar bir daha okumuyorlar. İçlerinden "lang bunu adam sanmıştım" deyip gidiyor olmalılar.
İlaç firmaları ile anlaşıp, ilaç firmalarının halkı soymasına vesile olan doktorlar hakkında yazdım, doktor okuyucular arazi.
Arabamın tamir maceralarını nasıl kazık attıklarını yazdım, tamirciler arazi.
akp ye chp ye ağır yazdım bu 2 partililer arazi.
Fatura kesmeyen esnaf hakkında yazdım, esnafın hepsi arazi.
Neredeyse herkesi kapsayan yazılar yazdım o sebeple eski okuyuculardan kimse kalmadı. Tabi para piyasaları yazmayı bıraktığımdan sadece o bilgi için gelenler takibi bıraktı, orası doğal.
Kaç yıldır burada yazıyorum, okuyucularımın hepsi dönem dönem küstü değişti, eski isimlerden kimse kalmadı, bir tek ayhan değişmedi.
Benim yazılarımı okuyup hala takip ediyorsanız, haram yememişsinizdir sonucunu çıkarabilirmiyim bilmiyorum. Haram yemişse bile doğruyu arıyordur ve gerçeğe katlanabilecek kadar güçlü karaktere sahiptir.
Ben yemedim mi? Tabii ki epey yemişimdir, gelecekte de yiyeceklerim vardır. Ama kendi zararıma bile olsa doğruyu söylerim, yazarım. Bu huyum değişmez. Doğru derken kendi kapasitem ölçüsündeki doğruyu kast ediyorum. Yoksa doğru dediğim şey yanlış da olabilir, ben hatalıyımdır.
Örneğin hız yaptığımda bana okkalı ceza kesen Trafik Polisine ceza makbuzunu alırken teşekkür ederim. Çünki bana ceza keserken, kesmeseydi ileride birisi çok hızlı giderken beni veya çevremden birini ezme ihtimalini ortadan kaldırmış olduğunu bilirim. Karışık oldu cümle. Şunu demek istedim, o trafik polisi ben dahil herkese ceza kesmese, yarın öbür gün çok hızlı giden birileri bana ve çevremede zarar verecektir. Bunu bildiğimden teşekkür ederim polise. O zaman neden kaç kere hız yaptın. Eşeklikten. Neticede bende hayvanım ve hatalarım çok oldu, ileride de bir sürü olacak. O sebeple devlete vergi veriyoruz ki düzeni sağlasın. Ama o devlet bizi bir güzel benzetiyor, hemde bizim paramızla.
Neyse yaw, yazmış olmak için yazmayayım.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri