Sayfa 779/1195 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

ÇAKMA TROLL 5 ten elinde vakıf mı vardı 4 ten elinde halkb mi vardı millet 5 senedir 10 dan halkb 7 den vakbn taşıyor şu harekette bile millete 10 dan 15 den mal kaktırdılar ışıldakla beraber
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    TÜSİAD Başkanı Orhan Turan : "Kanıtlanmış iktisadi yöntemleri kullanarak bu kısır döngüden bir an önce çıkmalıyız."

Aynen öyle.

Bugün başta petrol, tüm emtia fiyatları gene yönünü aşağı çevirdi.
    Neden ?
    Çünkü 2 gün sonra FED faiz artıracak.

İyi ki Recep gibi, ordinaryüs profesörlerin, dünyada sayısı az.
    Emtialar uçar giderdi.

Ordinaryüs profesör ama Demirtaş'ın dediği gibi;
    1 tane üniversiteden arkadaşı yok.
    1 tane üniversitede çekilmiş fotoğrafı yok.
    1 tane AKP'de veya kamuda görevli torpil yaptığı üniversite arkadaşı yok.

Daha fazla verilebilir miydi? Tabi ki. Ama secime kadar tutma karari almisim gecen Aralik. Oyle olmasaydi 8'den coktan kaptirmistim mallarimi Halk Bankasinda oldugu gibi. Bu sansa olmus tam 13'lerden.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Benim anlamadığım, bu taban taban giden hisselere, neden brüt takas, tek fiyat, internetten emir yasağı gibi uygulamalar getirilmiyor ?
    Tavan tavan giderken de getirilmemişti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Son 1.Haftadır Borsada yaşananalar,Nasrettin Hocanın '' Komşusunun ,çalılaara takılan keçilerinin,Kılından yün yapıp satıp,Borcunu ödemesi '' ,Hikayesine benzedi..
    Birileri,Bizden yolduğu paralar ile,Komşusundan aldığı borcu geri ödedi,gibi..!!

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Asil olan fiyattir. 15 tavanin arkasindan bakip bakip ic gecirip de ben uyardim demek olmuyor. Benim anlatmak istedigim sen de nemalan, bir duzen ceviriyorlar. Ben verdiklerimi dun aldim. Ana mallarimi da secime kadar tutuyorum.
    İyi tut.!!!
    Donu gömleği kaptırma.!!!
    Bu gibiler nebatinin rüzgar gülleri.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

13 saniyordum Is Bankalarim 13.37'den gitmis. Bazi hisseler vardir demek ki sans yanindadir.

Hukumet araciligiyla operasyon yapilmis iste. Bakan cikti bir ton konustu ondan sonra goctu artik dolarlari bozdurtmak icin midir nedir bilemem. Bir daha dolara donmez uzun sure onlar.

Neyin ne yaptigi hic onemli degil. Bunu taaaaaaa 2019 senesinde yazmisim. Sene 2022, yuh be.

28-04-2019, 09:45 #4273
    666
    Arkadasim, insanlar bunaldi artik. Cogu arkadas 2+ senedir burda. Kimseyi guldurmedi, devamli sikinti yaratti. Karda oturup beklemek ile devamli zararda oturup beklemek ayni sey degil. Insanin psikolojisini mahveder (Butun parayi tek hisseye sokanlarin hatasi baska, ama neyse).

Ben gorusumu belirttim. (Erken) Secim olmasin da ne olursa olsun. Ulkeyi isterse tek kisi 70 sene yonetsin. Gelsin E.T yonetsin. "Senin antenlerin var ama, nasil yoneteceksin" demem.

Isterse gelsin hisseyi Trump alsin. Netanyahu alsin. Gittikten sonra artik ne alacaksa alsin. Arafat alsin. Ibni Sina alsin. "Ne isin var, sen hala yasiyor musun?" diye sorgulamam.

Katilirsin, katilmazsin, begenirsin, begenmezsin, birsey diyemem. Benim dusuncem boyle ARTIK. 3,000 yasina kadar yasamiyoruz ki.

8. Belli başlı insanlar yazıyor hep,köy kahvesi gibi.Borsa yükselir mutsuz olurlar,borsa düşer mutsuz olurlar.Ruh halinizi anlamak zor gerçekten.Tamam ülke dörtdörtlük değil ama yakalanan fırsatları da gözardı etmemek gerekir.Yahu bosporos İnsanda biraz utanma olur yok kreşmiş yok bilmem neymiş yok felaket yoldaymış,İşi bilen parasını dolar bazında kaça katladı sen hala daha felaket Tellalısın ayıp utan biraz dolar 18’den 11 TL’ye indiğinde iki ay ortadan yok oldun.Anladık doların varda bu kadar da olmaz.

Sayfa 779/1195 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •