Sayfa 779/1001 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Viop LIV

1. Birileri zamanında bankalarını yüksek değerlerden sattı o paralar nerede?

Bence onlar da bu borsa işinde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Dayı geleceği çizmek şeytani ilimler ve şeytanın vesveselerine dünyaya yaymaya çalışan havarileri tarafından yayılmaktadır. Aldığımız eğitimler şeytanın ilimidir

Bu işlerle uğraşmayın hayatınıza şeytan musallat olur

Adios totale.
    Dayucuğum belli bir süre sonra ipliss beynini hükmetmeye başlıyor, bas tuşa bas tuşa dediğini artık içinden değil yanındaki bile duymuya başlıyor, daha duvardan gelen sesleri saymıyorum.
    Ekrana bakarken, Para dağıtıyorlar olm. kaçırma sende payına düşeni al diye kulağına fısıldamıyor resmen gözüne sokuyor.
    İplis işi bu işler, geleceğe don biçiyoruz.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Burada bazı arkadaşlar kabul etmesede faiz borsaya rakip olacak bana göre bu yüzden hikayesi olan belli tahtaların haricine çıkılmamalı , belki yan tahtalar daha hareketli olabilir ben bilanço dönemi ile borsanın frene basacağını düşünüyorum , yapılan ekonomik hamlelerin sonuçları beklenecekdir yabancıda önünü tam görmeden geleceğini düşünmüyorum , 2-3 günlük daha önceden haberdar olduğu tahtalara gir çık yaparak gelir gider benim düşüncem.
    Çok ağırdan alıyo pinti bankalar, düz mevduatlar en yüksek 43 civarında , şimdiye 49-50 lere gelmeliydi , işte o zaman borsada sarsılmaya başlayacak...

4. 73. katta bir direnç oluştu.
    55 kata kadar indik.
    burdan bir çanak çömlek ilen tekrar 73. katı deneyecez gibi.
    orayı geçersek 150. kat hedef olur. burujj halife olur mubarek. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. @mehmetkıirsoy sen bilirsin ama bence dalga analizide yapma abi .. vob kadar tehlikeli ..hatta daha tehlikeli ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Çok ağırdan alıyo pinti bankalar, düz mevduatlar en yüksek 43 civarında , şimdiye 49-50 lere gelmeliydi , işte o zaman borsada sarsılmaya başlayacak...
    2-3 güne bankalar ayarlama yapar ekim bilanço ayı kasım 15 kadar sürer belki ekimde 500 puanda faiz gelir o zaman faiz ve borsa da değişim beklerim bilanço hikayeleri bitiyor 2-3 ay belli fon ve oyuncular mevduata geçebilir bu yüzden frene basılacağını düşünüyorum.Bakalım izleyelim görelim

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kaç gündür tavan tavan gidiyor tohatlı abi bugün tavan olmakta zorlanıyor gibi, ne dersin kar cebe diyelim mi
    Dayı cok tehlikeli sular,99 ho acikliktaki tahtadN ekmek çıkartirtmak,her kes yapamaz
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Hisse vadeliler

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 779/1001 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •