Sayfa 78/327 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 2613 madde; 617 - 624 arası.

Konu: EMNIS - Eminiş Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    millet de bu kadar mal hala duruken kimse bu hissenin gitmesini filan beklemesin.
    şu rakamlara bak ya?
    Nasıl götürsün adam
    her yukarı adımında bu malı kafasına yiyeceğini biliyor
    gitmez bu gitmez
    Dostum henüz gitsin istenmiyor ki ... 6,15 üzeri tahtada birkaç kişi kalacak.. Nerden biliyorsun diyeceksin... Ben götüreceğim.. Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

2. Bunu zorlu bir maraton olarak görmek gerek... Diplerde olumsuz herşey fiyatlanır olumlular saklanır... Marj lar açılır ilgi çekilir... Piyasa tersi hareketler oluşur.. Hisse toplanır.. Şirket incelenir inanç hariç temel teyitli gelir... Uyur.. Ama gecenin en karanlık yeri tan vaktidir 5 dakika sabredersen güneş doğar... Tahtada o an beklenir... Bol kazançlar

3.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Bunu zorlu bir maraton olarak görmek gerek... Diplerde olumsuz herşey fiyatlanır olumlular saklanır... Marj lar açılır ilgi çekilir... Piyasa tersi hareketler oluşur.. Hisse toplanır.. Şirket incelenir inanç hariç temel teyitli gelir... Uyur.. Ama gecenin en karanlık yeri tan vaktidir 5 dakika sabredersen güneş doğar... Tahtada o an beklenir... Bol kazançlar
    yok kardeş
    bende var 800 lot
    en az bendeymiş
    millet takasın %1 ile 2 sini ele geçirmiş
    bende diyorum bu kadar az lotu olan hisse niye gitmez diye
    ben sattım kalanlara selam olsun ben dahil herkese bol kazançlar
    kalın salıçakla

4.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Dostum henüz gitsin istenmiyor ki ... 6,15 üzeri tahtada birkaç kişi kalacak.. Nerden biliyorsun diyeceksin... Ben götüreceğim.. Bol kazançlar
    6,50 de ben ayrılırım gemiden. Muhtemelen sonra çok gider. Kalanlara da allah bol kazanç versin gidene de. Sayın üstadım ben götüreceğim diyorsun, patron izin verecek mi? Tam giderken çelme takan hep o oluyor, en son yaşlı babacığının hisselerini paketlenmişti güzelce veya servis etmişti diyelim. Ytd

VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    hangi spek götüreceği kağıdı söyler.
    zaten buradaki çapsız ve salak

6.  Alıntı Originally Posted by xanax27 Yazıyı Oku
    6,50 de ben ayrılırım gemiden. Muhtemelen sonra çok gider. Kalanlara da allah bol kazanç versin gidene de. Sayın üstadım ben götüreceğim diyorsun, patron izin verecek mi? Tam giderken çelme takan hep o oluyor, en son yaşlı babacığının hisselerini paketlenmişti güzelce veya servis etmişti diyelim. Ytd

VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dostum bu tahtada 11 cent ten de satan onlardı.. 1.3 cent tende satan onlar.. Yanlış bir ifade ben götürmeyeceğim.. Patron götürecek ben eşlik edeceğim.. Başka yapacakları birşey kalmadı.. Ya şirketi kurtaracaklar ya patacaklar... Risk bu. Hangisine inanıyorsan... Bol kazançlar

7. beter olsunlar
    94 yaşındaki adam imza atarak hisse satıyor
    insan akşam ne yediğini unutuyor
    ama 94 lük herşeyi yapabilir.
    şirketin kurucusu 1923 doğumlu

8.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    hangi spek götüreceği kağıdı söyler.
    zaten buradaki çapsız ve salak
    Dostum ben spekülatif işlem yapmam... Spekülatör de değilim.. Sadece düşüncelerimin bir kısmını anlayabilene paylaşıyorum... Bu tahta benim herşeyimde değil.. Zaman zaman yazıyorum burada olmam sadece EGO.. Bol kazançlar

Sayfa 78/327 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •