ortalama düşürme hareketleri bunlar.
bırakın dinlensin.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortalama düşürme hareketleri bunlar.
bırakın dinlensin.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fena satış geldi artık iflah olmaz.
Ben de dünkü haberle biraz yükselir sanmıştım. Demek ele vermek içinmiş desenize bunların diğerlerinden bir farkı yok. Bundan sonra kapa dikkat edin iyi haber yolladıklarında kaçın. YTD
Çok alan olmuş ky da mal çok. İş Yatırım topluyor ama maliyeti yüksek. Genelde yukarda arkadaşın dediği gibi iş yatırım maliyet düşürüyor olabilir. Bunun içinde 2, 5 a kadar çekebilir. Volkan kardeşim alacaksan azar azar kademeli al. Ben de 2, 90 nın altından başlayacağım. Sonuçta iş yatırım zararına satmadığı sürece sıkıntı olmaz. YTD
Arkadaşlar lütfen biraz mantıklı hareket edin bu kağıt 1,98 den arz oldu 3,50 gördü adamlar rahat rahat çıktı maldan faizlerin %10 olduğu bir ülkede ad adamlar kısa zamanda büyük paralar kazandılar daha ne olsun .millet çok üfledi bu kağıdı yok şöyle olacak yok böyle olacak uçaaak kaçacak diye . Bence kolay kolay yükselmez artık.
Tamamen kendi düşüncem olup yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarım sadece beni bağlar
Bu kagidi metro yatirim halka arz etseydi hicbirsey olmazdi normalde foneti halka arz ederlerken hic vbts ye alinmadi.var bir capanoglu kagidi ky tam alamadilar hem hissenin gostergelerinin yerine oturmasi gerekiyor bu arada sirket yeni bir is anlasmasi yaparsa bak o zaman harekete.ytd.
Ben vazgeçtim avhol de şansımı deneyeceğim. O da karaktersiz bir hisse ama bi yükseliş trendine girdi gibi.ytd
Yer İmleri