Sayfa 78/564 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 617 - 624 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. Yalnız Tweterdaki DERİN HİSSE harika işler yapiyo helal olsun

2.  Alıntı Originally Posted by kasap Yazıyı Oku
    Borsaya çökecek adam DAKKA başı Twetle mi ugrasir çöker geçer Ama adam napsin sağı solu dlkavuk la dolmuş
    o oyle değildir işte işlemi başkası yapıyordur onun adına.. vardır bu işlere bakan mutlaka

3.  Alıntı Originally Posted by kasap Yazıyı Oku
    Yalnız Tweterdaki DERİN HİSSE harika işler yapiyo helal olsun
    tarzlar farklı Derin hisse sürüklüyor ve dolu dolu bilgi verıyor ender kalmış temelcilerden...onda az laf çok icaraat var..

mal çakma yok onda evirme çevirme bahane de yok...yetişme tarzı farklı belli ki..balık tutmayı öğreneceksen onu takip et ağanın tarzı farklı gaza çok gelıyor

4. bugun alması lazım ...

5. Yine mi Çakıyor bu Ağa yazık lan yalan bari atma düt düt deyip hep aynı hikâye

6. sabah al yukselınce sat benım olayım bunda bu ..portfoyde riskli işlem yapılacak kısımla bu tarz abıdik gubıdık senedler de işlem yapılmalı..bugun 1,88 verdım bu sefer 1,89 verırız)
    GİTMEYEN KAĞIDA AÇIKÇI BEKLIYORLARR..NIYE GELSİN AÇIKCI ANLAMADIM AMA))

7. son bır hafta da gedik ve iş yatırım 1 mılyon mal sattı takaslar da sorun yok ise...hepsını de bır fransız almış:::

8. bu tahta da bahane çok sankı giden diğer hisseler de al satçı hiçç yokkmuş gibi..yorumlar var arkadaşlar satmayın gidecek dıyorlar)) ne güzel dunya...bu hıssedekı arkadaşlar ben yarın almaktan da vazgectım tekrar en çok satan tahtacı..başka bır rıskli kağıda geceyım hıç olmassa zarar ederiz
    bu ay herhalde en çok zarar eden bu tahta yatırımcısı olmuştur..

Sayfa 78/564 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •