bu arada bu sabah kafein yatırımcı ilişkilerinden esra hanım ile görüştüm...esra hanım çok yapıcı ve anlayışlı birisi olarak tanıdım onu...verilebilecek her türlü bilgiyi vermekte istekli biri olarak çok memnun kaldım kendisinden...daha önce de blcyt ın halka ilişkileri çok değerli bilgiler vermişti...onun dışında bir de menderesin yetkilisi sayın abdulkadir bey yatırımcılar ile yakından ilgileniyordu...
bu gün kendisine kafeinin ilk çeyrek karı 1 milyon ikinci çeyrek karı ise 4 milyon geldi...neden bu kadar farklı oldu diye sordum..ayrıca bundan sonraki çeyreklerde de 4 milyon ve üzeri kar gelir mi diye sordum...kendileri gelecekteki kar ile ilgili bir şey söylemesinin mümkün olmadığını ama yazılımların karakteristik bilanço özeliğinden dolayı ilk çeyrek az daha sonraki çeyreklerde ise gittikçe artan ve son çeyrekte de en iyi bilançoların açıklandığını söylediler...( bu şekilde son çeyreğin en iyi bilanço olacağını da dolaylı yönden teyit ettiler...)
geçen gün yaptığımız incelemelerde kront aselsan link logo gibi yazılım şirketlerinde en iyi bilançonun son çeyrekte görüldüğünü bunun benzerinin de kafeinde görülebileceğini söylemiştim...bu gün kü görüşmem bunu teyit etti..
ikinci bir konuda iş güvenliği ile ilgili yazılımdan 6 milyon ve yine obi lere yapılacak yazılımlardan da 2019 yılında 8-9 milyon kar beklentisinin olduğunu bu yazılımlar ile ilgili satışların nasıl gittiğini sordum..bana biz bunu herhangi bir yerde söylemedik dediler bunu nerden öğrendiğimi sordu ben de bir aracı kurumun analist raporunda var dedim...bana bunun linki ile birlikte hotmail ile vede borsada yatırımcı olduğuma dair bir belge ile sormam halinde geniş bir bilgi verebileceklerini söylediler..ayrıca benim mail adresimi aldılar bu konu hakkında kendileri de beni bilgilendireceklerini söylediler..
yanlız o konuları da inkar etmediler sadece bu bilgiyi nereden bulduğumu sordular..ayrıca 9 ağustosta gelecek ile ilgili şirketin beklentileri başlığı altında kapa bir rapor verdiklerini söylediler...bende benim bundan haberi yok dedim...gerçekten de topik olarak nasıl haberimiz olmamış hayret ettim kendi kendime...
birazdan bu raporu okumak istiyorum...bakalım orda neler yazıyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri