Yuh yahu,gitmeyen hisse yapmışlar
Yuh yahu,gitmeyen hisse yapmışlar
TTRAK 3.Çeyrek kar beklentilerinde nokta atışı yapan çıkacak mı izleyelim;
İş Bankası...........:86 Milyon
Garanti Yatırım.....:79 Milyon
Yatırım Finansman:80 Milyon
Oyak Yatırım........:73 Milyon
Yapı Kredi Yatırım.:70 Milyon
O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...
[IMG][/IMG]
7720 ye 153 bin verdi....12 bin de satış yazdı.....nedir bu anlamadım....kademelerinde 300 lot dahi alış olmayan hissenn karanlık seansında karşılıklı yapılmış işlem...deutch sattışta...zaten uzun bir zamandır sürekli tezgah...city satıyor,emekli fonları alıyor...sonra teb giriyor devreye satış kısmında...bakmışsın bu defa city alıyor...hisseyi sürekli baskılıyorlar...olan yatırımcıya oluyor..bakalım bu oyun nereye kadar devam edecek...sağlıcakla
O kadar çok baskı yaptılar ki hisseye. Elinde malı olanlar da bıktı.
Amaçlarını anlamak güç.
Bilançodan sonra nereye gideceği belli olacak.
endeksin bir önceki yükselişinde ayak uyduramıştık,beterinde beteri varmış ,şimdi onu da arıyoruz,normalde bu endekste olmamız gereken 82-83......o da en kötü....ama şimdi daha da gerideyiz,yönetim iyiyiz diyor,satışlar geçen yıla göre daha da iyi diyor,bir sürü ödül çart curt......ama olmayınca olmuyor....şu an kumpas kurulmuş...birileri satıyor birileri alıyor,sonra alanlar satıyor satanlar alıyor....genelde teb,city deutch ve fonlar kağıdın içine ettiler,tek kelime ile boka basmış vaziyetteyiz.....şimdi ne zaman farklı birileri tahtaya el atar,o zaman işler değişir,,,,iyi bir işlem hacmine gereksinim var. ne yapalım bekledik bekliyeceğiz..tek üzüntüm geçen zaman...para kaybedilir,kazanılır...sağlık olsun
sabır işi gerçekten. aynısı tüpraş ta başıma geldi,70 lerden almıştım,önce yerinde saydı sonra 55 lere kadar düştü bekledim satmadım,o ara traktör 80 lerde aralarında neredeyse 40 tl fark vardı, tupraş topladı geldi 70 lere , traktör de oralara düşünce tüpraşları traktörle değiştirdim, hayatımda yaptığım en buyuk hatalardan birisi, çok sığ bir hisse, hep rivayet gibi görürdüm takası lot lot sayıp bıktırma meselelerini ama bu hissede sanırım öyle bir sahiplik söz konusu. böyle tavırlar beni bıktırmaz,alalı bir yıl oldu satmadım satmam da, dandik kağıtlardan farkı temettü veriyor, onunla yine hisse aldım yine alacağım.benim zamanım var. tek sıkıntı tüpraş gibi aselsan gibi kağıtları görüp kaçan fırsata yanmak.
bene bu yılın kaz***** bu iki hisse oldu....aselsan %100 bölündüğünde 10 liraya geldi,sonra 30 lara...müthiş bir performas...aynı şekilde tüpraş kötü bilanço sonrası 54 lere geldi,yine aynı hikaye....şimdi o da neredeyse 3 e katlıyacak....şans kısmet..dedik ya olmayınca olmuyor..
Yer İmleri