Sayfa 78/885 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 617 - 624 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    arkadaşlar biraz mantıklı olalım 6 ayda 138 mio yapmış 9 ayda 340 mio nasıl olur ? bı hammadde fiyatlarıyla .ötv indirimi zaten buraya gitti ayrıca vesbe ihracat ağırlıklı bir yer.225 mio / 9 ay mantıklı olanı.
    burada çoğu arkadaş hisseyi yukarılardan almış kendi adıma 9.90lardan kalan tüm paramı gömerek aldığım hisselerle maliyetimi 10.40 yapabildim dün ilk kez kara geçtim.herkesde ne olduğunu iyi biliyorda umut fakirin ekmeği demişler .o sebeble bizde mantık arama kardeş umudumuzuda lütfen kırmasende 400 bekle karı

2.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    arkadaşlar biraz mantıklı olalım 6 ayda 138 mio yapmış 9 ayda 340 mio nasıl olur ? bı hammadde fiyatlarıyla .ötv indirimi zaten buraya gitti ayrıca vesbe ihracat ağırlıklı bir yer.225 mio / 9 ay mantıklı olanı.
    Haklısınız , ben hisseye girerken yıllık minimum 250 mil kar etse ölüsü 11 lira eder gibi mantıkla 11.80den girmiştim . Tavan karlara bakıp hep devam edeceğini düşünmek hata olur . Ama bu 340 öngörüsünü tekrar not edelim . Biz de arkadaşın değerlendirmelerini test etmiş olacağız. Kısmet artık

not : uzun zamandır satışta olan emeklilik fonları yeniden alıma mı başlamış .yorum yapabilecek var mı?

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. bende 340-360 arası bekliyorum..
    Yatırım tavsiyesi değildir....

4. Hergün istikrarlı şekil de bölye %1–1.5 artacaksa bilanço hiç açıklanmasa da olur. 10 gün değil bir ömür bekleriz

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by calypso Yazıyı Oku
    Hergün istikrarlı şekil de bölye %1–1.5 artacaksa bilanço hiç açıklanmasa da olur. 10 gün değil bir ömür bekleriz

arasırada 2-2.5 yapsın ya

6.  Alıntı Originally Posted by calypso Yazıyı Oku
    Hergün istikrarlı şekil de bölye %1–1.5 artacaksa bilanço hiç açıklanmasa da olur. 10 gün değil bir ömür bekleriz

keşke
    ______

7. Alıcı kardeş aç gözlülük yapıp aşırı yükseltme, yavaş yavaş iyi gidiyorduk. Gazını kaçıracaksın ) Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 78/885 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •