Sayfa 78/216 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1.  Alıntı Originally Posted by expertadvisor Yazıyı Oku
    Hisse dağınık...İlk 13 kurumda 1o binin üstünde lot var....
    Biri takasını şuraya yapıştırsa iyi olmaz mı? Halka arzdan sonra değişimleri görseniz. Kim alıyor ki satıyor? Cefaks bütün hisselere yapıştırıyor takası. Biri haber versin de buraya da haftalık gönderse herkes önünü görür.

Takas her şey değil ama önemli....

2. Burada halka arzdan giren Ky çok ciddi zarara uğratılmıştır. Halka arzda reklam yapan köşe yazarları... Toki hepsi bu zararın sorumlularıdır. Bende yok ama yine de bu denli bir haksızlığa tahammül edemiyorum. Vatandaş, parkmaveradan pahalı ev alma gel borsada daha ucuz diye bütün İstanbulda kampanya başlatmak gerek.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu hissenin takasını istemiştim sayın VEDAT

4.  Alıntı Originally Posted by supersinan Yazıyı Oku
    evlerin lotları farklı, tabiki 5+1 ile 2+1 arasında bile farklı olacaktır değer açısından firmada onlara farklı değer biçebilir bunuda lot adedin farklıgından gösteriyor biri 11 bin diğeri 20 bin lot işte küsüratlarıda var.
    yanlış hatırlamıyorsam zemin ve çatı katları borsaya kote değil onları alım yapamıyorsunuz borsadan.
    Kastettigim lot farkları değil, satışa konu olan evler ile sertifikaya konu olan evlerin farklari. Bir insan neden 1.5 kat fazla para verip ayni evi almak istesin ki?

5.  Alıntı Originally Posted by olorli Yazıyı Oku
    Kastettigim lot farkları değil, satışa konu olan evler ile sertifikaya konu olan evlerin farklari. Bir insan neden 1.5 kat fazla para verip ayni evi almak istesin ki?
    işte firma benzer evleri sertifikaya çevirmiş. çatı katı zemin kat yada diğerlerine benzemeyenleri ayrı tutmuş.
    kimi der çatının ısınması fazla yakıyor kimi der zemin kat soguk olur, kimi der zemin kata araba sesi çok geliyor.
    bunun gibi farklı durumda olanları şirket kendine bırakmış. en iyi en kötü stil olanları borsaya koymamış.
    benzer olanları koymuş. mantıklı olanıda bu yoksa sıkıntı olurdu. burada asıl konu metre kare fiyatı
    magazaların fiyatı değil eğer sitenin altındaki mağazaları satıp 52 deselerdi anlardım.
    ama öyle değil. yani binadaki aynı binadaki alt katın üst katın ortalama m2 fiyatı 52.
    yani en üst kat 52 iken bir alt kat 36 olabilir mi olamaz.

bu işi opsiyon piyasası gibi düşünün

ofiste şu fiyat borsada şu fiyat diye bakarsanız yanılırsınız.

7.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    Burada halka arzdan giren Ky çok ciddi zarara uğratılmıştır. Halka arzda reklam yapan köşe yazarları... Toki hepsi bu zararın sorumlularıdır. Bende yok ama yine de bu denli bir haksızlığa tahammül edemiyorum. Vatandaş, parkmaveradan pahalı ev alma gel borsada daha ucuz diye bütün İstanbulda kampanya başlatmak gerek.

aynen kardeşim göstere göstere rekalmlarda haber sitelerinde web sitelerinde resmi kanallarda ballandıra ballandıra anlattılar bugün adalet yürüyüşündeydim maltepeye gittim 3 milyon insan vardı heralde microfonu bana uzatsalar ne olacak park mavera 3 projesi zarardayız adalet istiyorum diye bağırcaktım mikrofona.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu işi opsiyon piyasası gibi düşünün

ofiste şu fiyat borsada şu fiyat diye bakarsanız yanılırsınız.
    biraz aydınlatırmısın mesela opsiyon nasıl değerleniyor ve 3 yıl sonra evi alırken nasıl fiyatlanır ?

Sayfa 78/216 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •