Mart 2018 kadar süren var
Mart 2018 kadar süren var
21 mart 2018 gunu bu hisse bu fiyatta kalirsa bedava oluyor
zaten su yakuplu projesi icin yakin bir sure icinde aciklama olacaktir cunku teslimat 2020.
o zaman stokta 5 milyon TL olan bu mulk min. 500-600 milyon TL lik bir g.menkul olacak. %59'u bizim bilancoda olacak.
sadece orasi bilancoda 300 milyon TL olacak, ama butun sirket 160 milyon TL olacak.
arti 52-53 milyon TL kar fk3
pddd 0.45 gibi
gorecegiz bakalim
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
Benim endişem borsada ki düşüşe ayak uydurursa kağıt çöp olur
risk her zaman vardir 😊 risk bu isin dogasinda vardir ? her dusen gun alirim ort. maliyetli portfoyumu yaparim.
hedef belli , sirketin degeri belli. cope atarlarsa , copteki altinin yerini de bilen biri olarak gereken finansmani da bulur, copten de cikarir. degerine satariz.
ama bu tahtayi trade edenler de salak degil, hazir burada bi sekilde yer etmisler, bi yigin beklentisi olan ve anormal degeri olan bir sirketin hissesini birakmazlar.
ha birakmalarini ve cekip gitmelerini cok isterim o ayri😊
benim icin cop degeri 2.75 dir. orasi icin finansmani ayarlayacagiz
atarlarsa aliriz
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
Benim zaten zararına satmak gibi bir düşüncem yok. Karaliyim bu kağıtta uzun vade düşünüyorum. Beklentim olan rakama gelirse satarim
Ben dün 3.04 den 3.80 maliyetli 4000 taneyi verdim..,
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Hayırlı olsun.Satmaya niyetim yoktu.ama daha önce yıllarca bekleyip avucumu yaladigim eplas ve mzhld en beklenen haber düşünce paniğe kapılıp sattım..üstelik msgyo yu da sattım, hisse tavanladı.😪
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Yer İmleri