Sayfa 78/650 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 617 - 624 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Girisimcilik adi altinda 8 adet masa sandalye sirketi kurarak 2 sini halka arz etme cabalari,ardindan geriye kalan 6 sirketi daha halka arz etme cabalari .aneltelekomdaki dustukleri icler acisi durum.gerel elektirikte dustukleri icler acisi durum.her gecen yil aciklanan kotu bilancolar.guya iyi habermis gibi gonderdikleri aciklamalardan sonra buyuk oranda hisse satislari.nasil keriz yerine kondugumuzun gostergesi degilmi? Yatirim tavsiyesi degildir...

Para çok olunca insan şaşırıyor

Yazdıklarım hayal ürünüdür.

2. yorumlara bakıyorumda hep ısyanda mıllet eger bır yerde bu kadar ısyan varsa spek yakında yukseltecektır demektır her kımkı kagıtta hersey guzel gıdıyor dıye anlatıyorsada orda sıstem bozulmus demektır AGLAYAN ÇOKSA SENET AL GULEN COKSA SENET SAT DEGISMEZ KURAL

3. Keriz silkeleme ve ınsanları korkutma taktıgı bu kadar satıs varsa eger neden taban olmuyor demekkı bırılerıyle anlasmıslarkı satıslar karsılanıyor arada da lanet olsun dusuyo dıyenlerde tost oluyor fıller tepişir çimler ezılır

4. Bu hisseye girdiğim güne lanet olsun çok fazla zarardayim farklı bı hisse almış olsam param şuan iki katıydı,ne yapmak lazım bilemiyorum böyle keriz yerine koyulmak ağrımaya gidiyor ama okunan şu ezanlar hürmetine bizim paramiza göz dikenlerin Allah cezalarını versin,zararım -%50 den fazla ama bilsemki 1 lira olacak yinede satmiyacagim ,belki bu kan emiciler yüzünden hastalık sahibi olacağım ama onlar inatsa bende inatim.gerekirse bu adı kağıdı borsadan cikarsinlar

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Satışlar karşılandığı kesin 2.50 den yüklü alım girip tek tuşla verdiler hisseyi bu satırda aklı başında hiç kimse bu hisseye toplu alış girmez. Burada önemli olan satışların ne kadar olduğu ve ne zaman sonuçlanacagi bu adamların satılan mallardaki alış oranı yüzde 75 civarı toplu satışı karşıladılar. Bunların ortalaması 2.70 civari. Buradaki yorumlara bakıyorum çok fazla değiliz bende 17 bin lot var toplam yani küçük yatirimcida kaç lot vardır sizce ? Ben hiç zarar etmedim bu hissede inşallah herkez kazanır layık olduğu yere gider hisse

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yukarıdan alanlar daha SABIR'lı olmalı,
    bence güzel bir hisse.
    5 civarı zor değil, maliyet düşürüp beklemeliyiz... YTD

SM-G800HQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. yarın kaba haber verirler şukadar lot sattık diye ne diyeyyim böyle şirketleri borsaya alanda kabahat

8.  Alıntı Originally Posted by burhasi Yazıyı Oku
    Yukarıdan alanlar daha SABIR'lı olmalı,
    bence güzel bir hisse.
    5 civarı zor değil, maliyet düşürüp beklemeliyiz... YTD

SM-G800HQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    98 bin endekste 2.50 düşen senet A gurubu acaba 70 bin endekste kaça düşer tahmin bile edemiyorum ytd degil asla

Sayfa 78/650 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •