Sayfa 78/168 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon
Arama sonucu : 1368 madde; 617 - 624 arası.

Konu: METRO - Metro Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 34 gördük vesselam

2.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    bollinger orta çizginin üstünde seyrettiğimiz sürece 44 denemesi olası...

Üstat üstleri iyi tarif ediyorsunuz ama kağıt 1.34

Alıntı Originally Posted by BUGRA07 Yazıyı Oku
    Üstat üstleri iyi tarif ediyorsunuz ama kağıt 1.34
    üstad grafiğe bakınca üstüde altıda görüyor olman lazım bollingere tutunamadı zaten tutunmasıda beklenemezdi bu endesk satışında...lakin ginede ihtiyatlı geriliyor dikkat edersen....günlükte 36 altında kapanış malesef 25 riskini arttırıyor...daha gün bitmedi bakalım neyapapacak...galibin normalde panik şatışlarını daha ekside karşılaması beklenirdi demekki son kısa hareketinde satıştan çok toplama yapmış diyebiliriz belki...ama gün sonu belli olur işin rengi...mart sonuna dek bilanço beklentisi vesaire felan kullanırlar endeks düzeltme için fırsat kolluyordu zaten 111.6xxx lerde endekste gap var onu doldurup endeks yoluna devam eder...galipçimde bu fırsatı ky.den mal süzme olarak değerlendirecektir...bu arada galipin kağıdında grafiğin her iki yönünüde işaret etmemin nedeni her iki yönde her an olabilir mantığıyla zaten...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    üstad grafiğe bakınca üstüde altıda görüyor olman lazım bollingere tutunamadı zaten tutunmasıda beklenemezdi bu endesk satışında...lakin ginede ihtiyatlı geriliyor dikkat edersen....günlükte 36 altında kapanış malesef 25 riskini arttırıyor...daha gün bitmedi bakalım neyapapacak...galibin normalde panik şatışlarını daha ekside karşılaması beklenirdi demekki son kısa hareketinde satıştan çok toplama yapmış diyebiliriz belki...ama gün sonu belli olur işin rengi...mart sonuna dek bilanço beklentisi vesaire felan kullanırlar endeks düzeltme için fırsat kolluyordu zaten 111.6xxx lerde endekste gap var onu doldurup endeks yoluna devam eder...galipçimde bu fırsatı ky.den mal süzme olarak değerlendirecektir...bu arada galipin kağıdında grafiğin her iki yönünüde işaret etmemin nedeni her iki yönde her an olabilir mantığıyla zaten...
    Anlaşılmıştır.Teşekkür ederim

kapanışı 36 yada üzeri yapamassa kısa formasyon çöp oluyor malesef ve ara destek 29 hedefi takip etmemiz gerekebilir, diğer destek 25...bakalım galipçim panigi daha nekadar kullanacak...dün metroda endeks coşarken 700bin tl ye yakın para çıkışı vardı, 1.5m açığa satış vardı demekki galipçim bu gün olabilecekleri farketmiş...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

galipcimi yillardir takip ederim dar koridorda hareket ederken çukur yapmasi ayi tuzagi modudur cogunlukla, akabinde sert yukari gider...eger grafikte gosterdigim bayrak bolgesinde dun endeks cosarken 44e kadar bayrak cizseydi bu gune ayi tuzagi gozuyle bakmazdim. stoplari patlatti ve sonuc olarak o stop patlatirken ben 31 alim ile
    aranizdayim ...haftaya sertlige hazir olun derim ;)

galiptir ne yapsa yeridir önsözümuz cebimizde olmak kaydi ile !

pastaya göre paniği iyi degerlendirmiş galipcim...

...1den 5e kadar tüm süreclerde metro içinde zaman zaman alsat zaman zaman taşıyarak bulundum...bir ky. analizi yapalım...

2011den buyana metroda büyük operasyon yoktu ta ki bu yaz sonu başlayan ve 2 ay süren sürece dek...yani son yükselis oncesi 1.4x olana dek gecmis 7 yıl alan satan taşıyan bir cok ky. istinalar haric zaten dökülmüş idi...galipcim 1.4x/3tl arası yukarı giderken ve tekrar 1.2x ye inerken yeni ky.ye malı sattı...sonuç olarak şuanda metro da bulunan en düşük maliyetli ky. 1.2x maliyetlidir, en yüksek maliyetli ky.de 3.1x civarıdır...galipcim zirveden gelen düşüşte 1.2x dip yapıp 1.6x a kadar satan ky.nin malını geri almaya talip oldu ve tekrar 1.6x dan 1.2xlere gelerek 1.3/1.4 arası tahtayı dar alanda aktif kademeye yüksek miktar kontrol lotu yazarak kuluçkaya aldı...yaklaşık 1 aydir kuluckada olan tahtaya hala kayda deger bir bayrak dikmedi...fakat bu gün bir ara dip oluşturdu; yani 1.2xlerden sonra en derin cukuru bu gün actı...sıradışı bir sey olmazsa artık 2019 bilanco beklentisi olustururken hafif yukselisler yada sert bayrak hareketleri gosterebilir...sonuc olarak adam 1.2xye kadar net topladi mali. 1.2x ustu biraz daha oynayabilir ky. ile...bu beklentilerim mart sonuna dek gecerlidir. fakat nisan sonundan sora yaz surecine dek krşları gorebiliriz...benim bu gün ki alımım mart a kadar ki bilanco beklentisi surecinde galipcimin ky. ye bir miktar daha mal satmak icin atma ihtimali olan taklalara yatirim sadece...o takla atarken heycanlı ky. istahlanacak fakat ben satip gidecegim; özellikle bu gün ki sert cukurun önceki(1.2x) sert cukurun 10puan üstünde oluşması olası bayragın daha yüksek dikilecegi izlenimi olusturdu bende, eger tahtayı salmak istese bu gün 1.2xlere gotürmemesi icin bir neden yoktu...bakalim nolacak...

endeks bu gun 12.6xx lere kadar saldı 12.1xxlere kadar salsa gap kapanacakti; fakat 400/500puan bosluk hala duruyor, tahminen pazartesi 12.1xx e kadar salip gap i kapatip toparlanir endeks. galipcim endeksin onunde hareket eder cogu kez. eger endeks bosluk kapayip donecek ise galipcim endeks boslugu kapatirken kagidini artiya gecirir...yasayip gorecez...

Sayfa 78/168 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •