Açıklanan paket de ne Kahveci Osman abiyi, ne dugun salonu sahibi Mehmet abiyi , ne de geçici kapanmasına karar verilen yerlerin sahipleri ile çalışanlarıyla ilgili bir uygulama yok .
Açıklanan paket de ne Kahveci Osman abiyi, ne dugun salonu sahibi Mehmet abiyi , ne de geçici kapanmasına karar verilen yerlerin sahipleri ile çalışanlarıyla ilgili bir uygulama yok .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Trump: 'Corona virüsüne karşı Savunma Üretim Yasası'nı devreye sokacağız'
Trump: 'New York'a iki hastane gemisi gönderilecek'
Trump: 'Federal Acil Durum İdaresi FEMA tüm bölgelerde aktif'
Trump: 'Corona virüsü test kapasitesi genişletiliyor'
Trump: 'Hepimizin fedakarlıklar yapma zamanı'
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Eve gapandık,sabrediyos...
Virüsümüz geberse de rahata ersek.
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Bovespa 67.326,54 74.576,38 67.250,67 -7290,70 %-9,77%...67 gösterdi Bovespa,burası önemli,acaba bizide etkilermi,tamam petrol 22-25 dolara indi onların hikayesi bu,ama bizim hikaye onlardan daha kötü
Hükümetin açıkladığı virüs ve sonuçları ile ilgili alınacak tedbirler arasında yeni camii ve şehitlik yapmak (!) kararı yok,hayret...!?
Brent 25,52$ -11.17%
Yer İmleri