Sayfa 78/1002 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Başkanım senin kulağın deliktir bu konu da gelişme varmı, ablamız soyunmaya başladıysa gelelim mi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şu anda en ucuz yiyecek ekmek. Betona bile süper zamlar yapılırken, temel gıda olmayan maydanoza ( 1,5 tl. den 2 tl. ye çıkmış ) bile zam yapılırken milyonların olmazsa olmazı ekmek çok ucuz. Unu, taşınması, dağıtımı, pişme maliyeti, kirası, işçiliği derken sağlıklı bir ekmek en az 4 tl. olmalı. Zam yapılmasını emirle yasaklarsanız, ekmekte hileye göz yummak zorunda kalırsınız.
    Siz yazınca aklıma geldi. Ekmek fiyatına zam yapmak yasak ise bizde 250 gram ekmeği 200 gram yapıp satarız efem yapıldı bu dediğim. Sonra gramajı düşürülen ekmeğe artık dayanamıyoruz deyip bir %20 daha zam oh miss gibi memleket beaa.
    Bu arada usd try 7.6410

Bu pis gasteciler, dolar gayme lâzım olduğunu bir türlü öğrenemediler...

Halkın sağlığı, bizce 33... sırada gelir...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bikmis'la ben patladik ya is'te, gelip gelip duruyoruz..
    Hashtag #gezipduru.

Euro/TL 9.0084

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

hissenette bir sürü adam biz zatürre aşısı olduk sen neden bölücülük yapıyon aşı yok piyasada diyon dediler. dün gittim oldum önceki gün gittim oldum dedi burda bir sürü millet. bend egittim sağlık ocağını bastım hissenette millet elini kolunu sallaya sallaya aşı oluyor. ben 1,5 aydır bekliyorum neden bana aşı yapmıyonuz kastınız mı var bana dedim

doktorum kibar adam ne bakıyon onların dediğine atıyorlar demedi.
    bizim sağlık ocağına geçen hafta 180 aşı geldi biz 9 doktoruz her birimize 20 tane verildi. bizde elimizdeki listeye göre vurduk aşıları dedi. bu hafta ne zaman vuracanız dedim. bu hafta aşı gelmedi ki dedi. peki ben kaçıncı sıradayım listeye göre dedim. 220. imişim. her hafta 20 kişiye aşı vursalar (oda gelirse) 10 hafta sonra bana aşı sırası gelecek. benden sonrakiler herhalde bi dahaki yaza vurulurlar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hissenette bir sürü adam biz zatürre aşısı olduk sen neden bölücülük yapıyon aşı yok piyasada diyon dediler. dün gittim oldum önceki gün gittim oldum dedi burda bir sürü millet. bend egittim sağlık ocağını bastım hissenette millet elini kolunu sallaya sallaya aşı oluyor. ben 1,5 aydır bekliyorum neden bana aşı yapmıyonuz kastınız mı var bana dedim

doktorum kibar adam ne bakıyon onların dediğine atıyorlar demedi.
    bizim sağlık ocağına geçen hafta 180 aşı geldi biz 9 doktoruz her birimize 20 tane verildi. bizde elimizdeki listeye göre vurduk aşıları dedi. bu hafta ne zaman vuracanız dedim. bu hafta aşı gelmedi ki dedi. peki ben kaçıncı sıradayım listeye göre dedim. 220. imişim. her hafta 20 kişiye aşı vursalar (oda gelirse) 10 hafta sonra bana aşı sırası gelecek. benden sonrakiler herhalde bi dahaki yaza vurulurlar
    O liste de tam işlemiyor. Bebeklere öncelik verdiklerini duydum.

Benim bir arkadaşın anneannesi 10. sıradaydı
    Ertesi gün aradı aile hekimliğini 25 aşı gelmiş ve aşıyı bebeklere çocuklara falan yapmışlar.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    O liste de tam işlemiyor. Bebeklere öncelik verdiklerini duydum.

Benim bir arkadaşın anneannesi 10. sıradaydı
    Ertesi gün aradı aile hekimliğini 25 aşı gelmiş ve aşıyı bebeklere çocuklara falan yapmışlar.
    bebekler öncelikli zaten
    e doktorun tanıdıkları sevdikleri var
    bize artık 220 den sonrasını öne almasınlar duası etmek kalıyor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 78/1002 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz