Sayfa 78/217 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 1734 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Seçimde Hile mi hazımsızlık mı

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. yunan adaya bayrak çekmiş canlı yayında mangal yapıyor. şehit haberleri geliyor.
    sen saçını taramaya devam et canım.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. yeni bir "zam değil güncelleme" vakası daha..
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Ysk'nin oylamanın iptal edilmesi için yapılan başvurunun reddine karar verdiği metindeki karsi oy veren üyenin yazdığı karşı oy gerekçesi : (çok uzun bir gerekçe ama mühürsüz oylarla ilgili açıklama yaptığı kısmı paylaşıyorum ) okumakta fayda var..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ysk'nin oylamanın iptal edilmesi için yapılan başvurunun reddine karar verdiği metindeki karsi oy veren üyenin yazdığı karşı oy gerekçesi : (çok uzun bir gerekçe ama mühürsüz oylarla ilgili açıklama yaptığı kısmı paylaşıyorum ) okumakta fayda var..

son paragraftan önceki paragrafı okursak konu net anlaşılıyor bir yerde itiraf gibi
    ysk nın daha önce de bu kararı aldığını alınan bu kararın tamamen seçmenlerin oy haklarını korumaya matuf olduğu
    itiraf edilmiş

Sayfa 78/217 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •