Originally Posted by regal1 mecbur toparlayacak. Yoksa spek ler de aç kalır. 1530 dan aşağı inemez endeks. ŞU ANDA ZPBDL ALDIM Ustadim nasil mecbur toplayacak Kadife haric hepsi kipkirmizi 😀
İskpl ye bende caktim 200 lot Gelmez ama evet
Originally Posted by Webster Arz fiyati da yuksek geldi bana Ben emirin yarısını sildim. Ne olur ne olmaz.
Originally Posted by Webster İskpl ye bende caktim 200 lot Gelmez ama evet Talep olmazsa gelir üstad.
Originally Posted by boschyatirim Talep olmazsa gelir üstad. Tahminimce talep patlamasi var Borsaci olmayan bir bayan var tanidigim O dahi alis emri girmis Ama gece 1 de girmis Muhtemelen alamayacak ama herkes girmis
Originally Posted by boschyatirim Ben emirin yarısını sildim. Ne olur ne olmaz. Herkes odabasinin kafasinda Halka arz olunca iki hafta tavan gider diye dusunuyor Giren girmis
Originally Posted by Webster Ustadim nasil mecbur toplayacak Kadife haric hepsi kipkirmizi Üstadım eğer düşecek olsa, yüzde olarak buralarda oyalanmaz. herkesin eline verir geçer.
Su piyasada Mak sahbatur gulbatur kadife hepso arti 4 lerde Bir daha kimse bana webster demesin Ustad webster desin lutfen
Forum Rules
Yer İmleri