Sayfa 78/95 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon
Arama sonucu : 754 madde; 617 - 624 arası.

Konu: TH ile Lebalep

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Benim dağ evimden ana yol 15 km ama yol 3 m genişliğinde tek şerit, taşlık, çok tehlikeli, uçurumdan aşağı uçma riski var. Eğer kar yağarsa bu yoldan inemem. Borsa ve para piyasaları değil de 15 km mesafedeki ana yola nasıl ineceğim beni düşündürüyor.
    Yok sorum havada kaldı
    kesin hemşehriyiz.

2.  Alıntı Originally Posted by Karaoğlan_ Yazıyı Oku
    Eğer
    Artvine gezmeye gitmediyseniz
    hemşehriyiz diye düşündüğüm için
    ufaktan bi giriş yapmıştım
    öyle midir
    Artvinlimisiniz?
    ARTVİN li değilim ama Artvin de Kaçkar dağlarına yakın bir dağ evim var. 2000 metreye yakın burası. Buraya 1 aylık dağ tatili için geldim. Kafayı dinlemek ve doğanın göbeğinde ayılarla ayni ortamda yaşamak için kışın da geliyorum yazın da. Harika bir yer.

3.  Alıntı Originally Posted by trendhound Yazıyı Oku
    artvin li değilim ama artvin de kaçkar dağlarına yakın bir dağ evim var. 2000 metreye yakın burası. Buraya 1 aylık dağ tatili için geldim. Kafayı dinlemek ve doğanın göbeğinde ayılarla ayni ortamda yaşamak için kışın da geliyorum yazın da. Harika bir yer.
    tam olarak nerdesiniz
    ilçe olarak?

4. https://yandex.com.tr/video/preview/...53776341552228

Burayı görmeyi ihmal etmeyin bari.

5. Özellikle banka hisselerinden uzak durmak lazım. Banka hisseleri hen f/k hem pd/DD açısından çok ucuzlar lakin bu ucuzluğun haklı sebepleri var. Banka hisselerine girmek için daha zaman var.

6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Özellikle banka hisselerinden uzak durmak lazım. Banka hisseleri hen f/k hem pd/DD açısından çok ucuzlar lakin bu ucuzluğun haklı sebepleri var. Banka hisselerine girmek için daha zaman var.
    Sayin trend, isctr icin hem banka hem de holding iştirak yapisi sebebiyle bu klasmanin disinda tutabilir miyiz?
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Banka hisselerinin aşırı derecede ucuz olmasının 1 nolu nedeni NPL'lerdir yani boyutu belirlenemeyen batık veya takipteki kredilerdir.

8. Batık kredilerin boyutu belirlenen kadar eya da TC bu konuda adım atana kadar banka hisseleri nakavt modunda kalmaya devam eder (TH'nin şahsi görüşüdür)

Sayfa 78/95 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •