Sayfa 78/104 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon
Arama sonucu : 825 madde; 617 - 624 arası.

Konu: YEOTK - YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    yenilebilir enerjide yeni cevher bu olsa gerek nasipte neler olacak bakalım buda alfas gibi gider deniz yatırım bunda ytd
    yenilebilir değil yenilenebilir bu hissenin olayı esas enerji depolama,o bakımdan enerji şirketleri içinde en potansiyelli olan şuan bence budur.

2. emsallerının 1/3 pıyasa degerınde şuan..onları yakalayalım sonrasına bakarız...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by Moothy Yazıyı Oku
    yenilebilir değil yenilenebilir bu hissenin olayı esas enerji depolama,o bakımdan enerji şirketleri içinde en potansiyelli olan şuan bence budur.
    Biliyoruz cumhurbaşkanı orta doğu turunda anlaşmalar yaptığı ülkelerin hemen hepsi yenilenebilir enerji anlaşmalarına imza attılar ayrıca yeotek te orta doğuda temsilcilikleri olan bir şirket sanırım bu konuda avantajlı şirketlerden biri olacaktır.ytd.

4. : ,,,,¦.!!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. https://www.kap.org.tr/Bildirim/1173919

Benimlemisin İskoçyalı ,,,!!!!!

6. Şuan pıyasa değerımız 12.600 milyon ,, bu gidişle bu yıl pıyasa değerimiz kadar iş alacağız ,, bakalım ağalar bu durumda nasıl bir değerleme yapacak!!!,, beğenmeyıp çıktığım cw nin pıyasa değerı 30 mılyarı aşacakken bakalım biz yeoda neler göreceğiz!!!

7. Güzel kap hayırlı olsun
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

8. Maşallah diyelim neler oluyor 😁

Sayfa 78/104 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz