Sayfa 78/2388 İlkİlk ... 28687677787980881281785781078 ... SonSon
Arama sonucu : 19100 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Medyada çıt yok ama
    Devlet Bahçeli, Başak Cengiz cinayeti hakkında konuştu: “Akli dengesi bozuk bahanelerinin cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesini ümit ediyorum.”
    İşin içinde iş var. ''Kesikbaş cinayeti'' gibi hatta çok daha çetrefilli bir olay.
    @erefefik

2. Hatta Mhp'nin 2 numarası Semih Yalçın'ın oğlunun, Ankara Kalesi'nde ölümü olayı vardı. Benzer olaylar.

Gugullayınız. Ben o olayı çok düşündüm ve kafamda çözdüm. Çok düşününce malum oluyor.

Yine bir olay daha var. Bir seri katil vardı. 15 temmuzdan tam emin değilim galiba 6-8 ay önce Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş'in oğlunu öldürmüştü.

Sönmezateş ise 15 temmuzda, Tayyip Ağam için gönderilen suikast timini sevk ve idare etmişti.

https://www.aa.com.tr/tr/15-temmuz-d...kalandi/619517
    @erefefik

3. Ansiklopedi
    @ansiklopedie
    Ortadoğu'nun 3 boyutlu nüfus yoğunluğu haritası.

Olamasın tabii de şayet bir nükleer savaş çıkar da nükleer silahlar kullanılırsa, bu füzeleri boş yerlere atmazlar.
    @erefefik

4. )))))))))))))
    @erefefik

5. İngiltere Genelkurmay Başkanı: “Batı ile Rusya arasındaki savaş riski her zamankinden daha fazla.”
    @erefefik

6. Dün 2 uRus nükleer bombardıman uçağı, Hollanda üzerinde turlarken, Belçika F16'ları tarafından kovalandı.

Yine Urus'a ait 2 Tu 160 nükleer bombardıman uçağı, Kuzey Denizi üzerinde, İngiliz uçakları tarafından kovalandı.
    @erefefik

7. @erefefik

8. @erefefik

Sayfa 78/2388 İlkİlk ... 28687677787980881281785781078 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •