Sayfa 78/505 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 617 - 624 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Bak Şaho,

RTALB tahsislisini de içeren GLRYH izahnamesi yayımlandığı gün ben ve arkadaşlarım RTALB'in kesinlikle böyle bir sermaye artırımına ihtiyacı olmadığını, ha keza şirket kasasında ve alacaklar kısmında Malatya yatırımını kolaylıkla yapabilecek nakit bulunduğunu, GLRYH yatırımcılarından elde edilen nakdin bir süre sonra diğer şirketlere kanalize edileceğini, şirket yöneticisinin bu işlerden dolayı hakkında bizzat SPK tarafından dolandırıcılık suçlaması yapıldığını vs vs tam bir dosya dolusu belge ile bu SPK denen kuruma yazdık. Kurul incelemesine bile almadılar. N'oldu peki ? Tahsisliden gelen para tam da dediğimiz gibi A1 Capital ve Ümit Fırat denen adama verildi. Bak, bunu da şikayet ettik. O geride ekran görüntüsü olan şikayetteki ilgi (a) ve (b) dediğimiz şey tam da bununla alakalı şeylerdi.

Bu ülkede mafya düzeni var dediğimde ilk kızanlardan biri sendin. Daha geçen hafta, hakkında soruşturma yürüttüğü adamın şirketinin 200 milyon Tl lik tahvil ihracını onayladı bu SPK. Bu sana hiç bir şey söylemiyor mu yani ?

Biz yeterince denedik bu "guguk" yollarını biraz da sen bak. Belki hatırı sayılır bağlantıların vardır sen halledersin. Benim umudum kalmadı kardeşim. Kağıdı bırak ülkeden umudum kalmadı...

2.  Alıntı Originally Posted by hissedarxd Yazıyı Oku
    bak şaho,

rtalb tahsislisini de içeren glryh izahnamesi yayımlandığı gün ben ve arkadaşlarım rtalb'in kesinlikle böyle bir sermaye artırımına ihtiyacı olmadığını, ha keza şirket kasasında ve alacaklar kısmında malatya yatırımını kolaylıkla yapabilecek nakit bulunduğunu, glryh yatırımcılarından elde edilen nakdin bir süre sonra diğer şirketlere kanalize edileceğini, şirket yöneticisinin bu işlerden dolayı hakkında bizzat spk tarafından dolandırıcılık suçlaması yapıldığını vs vs tam bir dosya dolusu belge ile bu spk denen kuruma yazdık. Kurul incelemesine bile almadılar. N'oldu peki ? Tahsisliden gelen para tam da dediğimiz gibi a1 capital ve ümit fırat denen adama verildi. Bak, bunu da şikayet ettik. O geride ekran görüntüsü olan şikayetteki ilgi (a) ve (b) dediğimiz şey tam da bununla alakalı şeylerdi.

Bu ülkede mafya düzeni var dediğimde ilk kızanlardan biri sendin. Daha geçen hafta, hakkında soruşturma yürüttüğü adamın şirketinin 200 milyon tl lik tahvil ihracını onayladı bu spk. Bu sana hiç bir şey söylemiyor mu yani ?

Biz yeterince denedik bu "guguk" yollarını biraz da sen bak. Belki hatırı sayılır bağlantıların vardır sen halledersin. Benim umudum kalmadı kardeşim. Kağıdı bırak ülkeden umudum kalmadı...
    ben sana kople teorısı yazmıyorum, dıyorum kı, bu a1 gırısım sermayesı dekı , guler holdıngın sermyesının azaltılması ve murta gulerın artılmasının amacı-ılerleyen gunlerde yapılacak a1 kapıtalın halka azrı oncesı -a1 kapıtalı-a1 gırısımın bunyesıne alınma cabası. Buna sen ben rtalb ortagıyım benı etkıleyemez dıyemezsın. Tek bır kararına bakar. Ve bu yazdıgımda - 13.12 dekı atılan gırısımın kapına dayandırıyorum. ılerleyen gunlerde rtalbın paylarını 3 tl den a1 gırııme alır, sonra 10 tl den a1 gırısım halka arz ede.. Gelın hep bırlıkte ıtıtrazımı, sıkayetımızı, ve davahkkımızı saklı tutalım. Tek teke yol harıtası ve fıatlamasınıda yazdımm. Hep bırlkte destek olup, sıkayet edelım.

3. Alman biyoteknoloji firması BionTech'in patronu Prof. Uğur Şahin, Omicron varyantına karşı aşıların etkinliği konusunda, "Üç kez aşılanmış kişilerin bile hastalığı bulaştırabileceğinin ve özellikle savunmasız kişilerin etrafındakilerin test edilmeleri gerekeceğinin farkında olmamız gerekiyor. Omicron varyantının baskın hale gelmesiyle birlikte, özellikle bu kış koruyucu önlemler gerekli olmaya devam edecek. Aksi taktirde, bu yeni varyantın hızlı genişlemesini kontrol edemeyiz" dedi.

Dünyada hızla ilerleyen Corona virüsü'nün Omicron varyantına ilişkin soru işaretleri artarken bilim adamları, bu varyantın bulaşma hızı, etkinliği ve en çok merak edilen soru olan "aşının varyant karşısında ne kadar etkili olacağı" konusunda henüz net bilgiler veremiyor. Ancak kendisinden emin konuşan Prof. Şahin, Fransız Le Monde gazetesine verdiği tam sayfa röportajda, "İngiltere ve Güney Afrika'dan gelen gerçek veriler bize sağlam bilgiler veriyor" dedi.

Geçtiğimiz hafta, Güney Afrika'nın önde gelen özel sağlık sigortası şirketi Discovery Health ve İngiliz kamu sağlığı kuruluşu Public Health England, "Erken Omicron Kontaminasyonu†analizlerini sundu.
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. Dövizciler altıncılar milli borsa yatırımcılarını tuş etti.Sahi kim sahip çıkacak bize?

5. Sancısız doğum olmaz ...

Herşey aslına rücu eder

Farfara yapmaya gerek yok.

Toz kaldırmadan sessizce al gazoz kapaklarını , git az ötede oyna.

Su akar yolunu bulur

Kafa yormaya gerek yok
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

6. BIST te borsaya ilk girdiğimde yaptığım saçmalıklar gibi oldu. Düşeni sat yükseleni al ve tekrarla dur bunu. Tabiki büyük balık yakalama saçmalığı olacak iş değil. BIST te işlemle değeri yükseltmeye uğraşıyor.

Gerçi spekülatör ler bizim gibi saf değil. Fakat bu şekilde ne kadar tutabilecekler buda yine kendilerine bağlı. Biz bilmiyoruz da onlar zaten oyun kurucu bakalım ne yapacaklar..? İnşallah acısız ağrısiz kayıpsız yırtarız.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    sancısız doğum olmaz ...

Herşey aslına rücu eder

farfara yapmaya gerek yok.

Toz kaldırmadan sessizce al gazoz kapaklarını , git az ötede oyna.

Su akar yolunu bulur

kafa yormaya gerek yok
    yazdıklarının hepsı bızı 21 /24 bandında patınaj cektırecegını bılıyorum ama senden rıca edıyrorum lutfen yaz... Benım sanırım mutlu eden yalanlara ıhtıyacaım var..acıtan gerceklere degıl

8. Başka neler olucak. Az gıdecegız uz gıdecegız. Hep 21/23 bandında olacagız ama sen bızı hep bu duyguda tutacaksın..

Sayfa 78/505 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •