Arkadaşlar gerek yok üzülmeye düşük temettüye Sahol büyüme hissesi piyasa görecektir pırıl pırıl hisseyi ışıl,ışıl parlıyor.Ben sevdim sahol üst yönetimini düzgün insanlar.Sonuçta borsadayız zararına satarsam da benim hatamdır fakat üst yönetim tam puan aldı benden umarım daha farklı iş alanlarında büyüme devam ederler yüksek karlara devam tam gaz.
Temettüde yılların tescillisi ereğlidir arkadaşlar. Ereğlide ortaklık konuşulur.
İnsan iki şeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabını.
Henüz bilançoyu inceleyemedim, FAVÖK karının çok yüksek olduğunu tahmin ediyorum. 2023 Yılının karına ışık tutan en büyük veri FAVÖK karı. Büyümeye devam. Temettüsü 1,5TL olmuş 3 TL olmuş önemli değil önemli olan mali tablo ve şirketin güvenilirliği SAHOL ü eninde sonunda layık olduğu yere çekecektir. Şu anda 44,44 olduğuna göre 42,90 TL den işlem görüyor demektir.
Tüh Tüh maşallah, ya sabır. AAA
SAHOL dağıtmadığı karı geçmiş yıl karlarına alacak, geçmişten de bilanço üzerinde bir o kadar kar var. Toplamda 80 milyar eder., SAHOL ödenmiş sermayesine 2 milyar dersek. Bu bedelsiz potansiyelidir ve 40 bedelsize isabet eder. Üstelik yeniden değerlemeler yapılmamış ve diğer bedelsiz kaynakların ilave edilmemiş haliyle.
Maliye Bakanlığı değerleme yapılmayan yıllara yeniden değerleme yapma şartı getirse ne olur biliyor musunuz.? Yatırımcıyı ve bilançoların gerçeğe yakın olmalarını düşünüyorsa getermelidir.
Arpacı55 arkadaşımızın hedefi olan 15 dolar pek uzak görünmüyor gibi.)
Son düzenleme : agg; 01-03-2023 saat: 23:24.
Bakalım yarın ne yapacak Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : denizci2; 02-03-2023 saat: 00:14.
Yer İmleri