Sayfa 78/343 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 617 - 624 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. CB efendi, KY kalmadı bu hissede, sen ve adamların tahtayı surekli takipte zaten, biz bunu biliyoruz, win-win olmadan bu isler olmaz, yukarıda belirttim, biz ömür boyu burada olmayacağız, ancak vermeden almak Sadece Allah'a mahsustur bilmezmisin?

2. Debeleniyor hala 5,40 larda

3. Ben alıyorum arkadaş 5,40-,542 aralığından

4. 12 Ağustos a kadar bilançosunu gönderir kap'a dediğim gibi yüksek karlılık bekliyoruz,

5. Bir alavere dalavereye daha sabır göstermeyeceğiz bunu belirtelim, bizler ciddi oyuncuyuz, ciddi hamleler bekliyoruz şirketten, eğer hayal kırıklığına uğrar isek bizde öyle bir hayal kirikligi yaratacağız ki Allah dusman basına vermesin misali bu kadar da net konuşuyorum o kadar!

SN blackman sizi takdır edıyorum sizi tanımak ve teşekkür etmek işterdım Bn fiyata bakmıyorum bile son tarıh 12 agustos mu

7. Parite 1.19 oldu. Dolar bazında hammadde fiyatlarında ufak bir artış var ama euro bazında bakıldığında düşüş var.

Bu bilançoda çok ekstra birşeyler olacağını bunun da olumlu yönde olacağını düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    SN blackman sizi takdır edıyorum sizi tanımak ve teşekkür etmek işterdım Bn fiyata bakmıyorum bile son tarıh 12 agustos mu
    Ben teşekkür ederim sayın Alibeyoğlu,
    Ben 12 Ağustos olarak biliyordum, ancak internetten baktığımda BAKAB'ın 21 Ağustos 2017 olarak gözüküyor konsolide bilanço açıklama son tarihi, 14 Ağustos 2017 ye kadar ise, geçici vergi beyannamesi ekinde maliyeye verilen gelir tablosunu açıklayacak, konsolide bilanço biraz farklı ve ufrs ye göre hazırlanmış olacağından geçici vergi beyannamesinde aciklananacak kardan biraz daha yüksek çıkar konsolide kari,

Sayfa 78/343 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •